reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

Ja tez mam w domu opakowanie tabletek, ale lekarz po pierwsze mi odradził z powodu żylaków, a poza tym nasłuchałam się, ze jak się karmi córkę, to mogą na nią miec zły wpływ hormony żeńskie. Sama niw wiem, czy to prawda, ale jakas niepewnosc jest ...

reklama
agusia, a jaka zakladasz wkladke? bo jest ich tyle do wyboru ze sama zglupialam:confused:
taka bez hormonów chyba miedziana i nie jest to napewno MIRENE bo pytałam. moj lekarz ma sam kupic a ja tylko płace 350 z załozeniem na 4 lata
Tabletek brac nie moge (zatrzymuja mi sie woda w organizmie )spada mi libido do zera . tabletki musiałam brac przez pare lat bo miałam ENDOMETRIOZE .Mam nadzieje ze po tej ciazy nie bedzie juz jej:-p

Jejku!! Od dwóch tygodni wybieram sie do mojej gin i ciągle coś mi wypada!!! Chyba się w życiu nie wybiorę...fatalnie ostatnio jestem zorganizowana :no::wściekła/y:

A ja z dziecmi u dentysty;-) .Jacek ponad godzine zostanie z malym.Mam nadzieje,ze obaj jakos to zniosa...:szok:
.

Cholera biorę Cerazette od tygodnia a już mi się zdarzyło zapomnieć o jednej tabletce i zjadłam ją po czasie :wściekła/y: Jakoś nie mam do nich zaufania, gdzieś spotkałam się z opinią że ich skuteczność wynosi tylko 80% :confused: :baffled: Nie wiem czy będę je dalej brała, wolałabym chyba jednak wkładkę :dry:
Dziewczyny które będa miały wkładki zakładane, napiszcie jak wyglądał zabieg, jakie macie wkładki, czy zabieg bolał, jaka jest skuteczność i na ile taka wkładka wystarcza?

JOASIEK nie strasz! ja od wczoraj biore cerazette i mam nastawiony alarm w komorce codziennie na ta sama godzine aby nie zapomniec. i mam nadzieje ze te pigulki sa skteczne tylko wlasnie trzeba je wlasnie brac dokladnie o tej samej porze ...

ja jednak zakladam wkladke 19 i mi gin powiedziala ze spokojnie bede mogla ja nosic przez 3 lata i koszt takiej wkladki z zalozeniem to 300 zl
ale musze przyznac ze troche sie obawiam zalozenia ale sie pocieszam ze przeciez nie bedzie bardziej bolalo niz porod:-D ;-)

reklama
Ja też mam cerazette. Też mam przypomnienie w tel., bo mam sklerozę. Narazie dobrze sie czuję. mam nadzieję, że tyc nie będę. Jedynie miałam przez pierwsze dni krwawienie.

Do góry