reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

No niestety, jak dostałam okres, szczęka mi opadła.Byłam przekonana, że temat miesiączki przez pół roku conajmniej mnie nie dotyczy.
Teraz nic innego nie pozostaje, tylko porządnie się zabezpieczac :sick:

reklama
A ja nadal w abstynencji z mężem żyje..niestety mam jeszcze krwawienie, lekkie, ale jeszcze jest...jestem w szoku,że tak długo trwa:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale to może lepiej, niech sie wszystko dobrze zagoi :tak:

ja tez zyje w abstynencji ale nie dlatego ze krwawie, bo to dawno juz mam za soba - ale po prostu jestem wykonczona i nie mam sily.

Dziewczyny, nie wiecie może czy 4 tygodnie po porodzie mogę wziąć sobie ciepłą kąpiel we wannie? Mam na to już ogromną ochotę, do tej pory tylko prysznic. Krawień już włąściwie nie mam, jakieś tylko takie jeszcze wodnisto-brązowe coś ze mnie leci w brdzo małej ilości (używam już wkładek a nie podpasek), z zewnątrz wszystko wyglada już ok, w środku szyjka długa i prawie całkiem zamknięta, tylko coś jeszcze pobolewa.. chyba coś się źle zrosło :baffled: Nie wiem czy mogę się już normalnie kąpać, czy lepiej jeszcze zaczekać?

Ja już po wizycie kontrolnej u ginekologa.Wszystko jest ok. macica prawidłowej wielkości, rana ładnie zagojona.
Dostałam recepty na Cerazette. Zobaczymy jak je zniosę. Mam tylko nadzieje, że nie będę po nich tyć.
Znacie może przypadki takiego działania?Że ktoś bardzo po nich przytył?

a ja przez ten szpital jeszcze nie bylam na kontroli pomimo ze tak blisko był gin :-D
ja nie krwawie juz dawno (3 tygodnie tylko;-)) i kąpiel brałam tez we wannie jakos 4,5 tygodnia po porodzie a co do sexowania to niccccccccccccccccccccc
ja mam poprostu stacha i brak ochoty

Ja juz tez po wizycie macica jeszcze nieco obnizona ale to normalne u wielorudek:tak: ,z antykoncepcji wzielam plastry tylko teraz czekam jeszcze na miesiaczke bo jeszcze jej niemam:baffled:

reklama
bylam dzis u ginki. niby wszytko ok ale nie do konca bo na macicy, za macica (z nerwow nie zrozuialam dokladnie i zapomnialam zapytac) jakas dziwna "ciecz" (to wolne tlumaczenie z niemieckiego). mam isc za 2 tygodnie na kontrole. slowa cysta czy torbiel czy guzek nie padly. ale co to moze byc? boje sie!!!!!!!!:szok:

Do góry