reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

madzik ty sie martwisz ze 3600?? a co ja mam powiedziec , pierwszy ważył 4200 i ten tez sie na mniejszego nei szykuje.... ja nie wiem czy dam rade.
pierwszemu musieli obojczyk łamać bo sie zaklinował... tragedia...

reklama
a ja robilam sobie oklady termoforem ciepla woda na krzyz i wydaje mi sie ze to tez w jakims stopniu przyspieszylo porod:-)

Właśnie, dziewczyny, zaczynam szukać sposobów na przyspieszenie porodu, tylko że ja wybredna jestem. Żaden olej rycynowy, na seksik też niestety nie mam ochoty, bo mnie tam boli, na mycie okien za zimno... Czy zostaje jeszcze coś oprócz biegania po schodach?

hihi ja sie wczoraj zastanawialam, czy jakbym sobie kupila wibrator i tam wsadzila, i jakby sobie tak wibrował póki by mu sie baterie nie wyczerpały. moze takie drgania cos by wywołały w szyjce, jakies rozwieranie... tak sie zastanawiałam...
"Ol" mysle ze to dobry sposób dla "wybradnych" :):) bo mi tez sie biegac nie chce
hihi

mrs_szaya: Prrrrr szaloooona... :-D :laugh2: :-D
To by się chyba i tak nie sprawdziło, bo w seksiku chodzi głównie o prostaglandyny zawarte w męskim nasieniu, które niby wywołują skurcze i zmiękczają szyjkę. Tylko cholewcia, nie wiem z jaką częstotliwościa ten seksik, bo my praktykujemy raz dziennie I NIC! :cool2:

Nie polecalabym cieplych okladow na plecy poniewaz od mojej poloznej dowiedzialam sie ze lozysko moze sie zaczac odklejac albo przykleic i moze byc problem po porodzie z lozyskiem

No przecież nie rzecz w częstotliwości, tylko jak sama JOASIEK pisałaś w nasieniu. Była kiedyś taka scena w polskim filmie, chyba Jana Jakuba Kolskiego, kobieta chciała zajść w ciążę, więc po seksiku wiązano ją za nogi do sufitu, żeby nasienie nie wypłynęło. Może by tak wypróbować??? :confused: :baffled: :sick: :eek: :no: :wściekła/y: Dla kogoś komu się nie chce seksiku zbyt często, jest to jakaś alternatywa, może sobie poprostu powisieć trochę :laugh2: Poza tym seksik może stać się mało romantyczny jak będzie jasno sprecyzowany cel: wywołanie skurczy!!! :dry: Chociaż mój mąż chyba się boi tej dłuższej przerwy po porodzie i myśli że jak nadrobi przed to będzie miał zapas, więc ja narazie się nie "wieszam" ... za nogi :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Planuje na Żelaznej, ale mam tam kawałek drogi, więc różnie to może być :-D I nie zamierzam trzymać sie terminu ;-) , ja chcę już!!! A Ty madzix, który szpital?

Do góry