reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

Rzeczywiście cena jest.... hm... wysoka... No i żadnej gwarancji, że pomoże:baffled: W każdym razie LIL KATE wielkie dzięki! Skonsultuję to z lekarzem i dopiero wtedy ewentualnie sobie go zamówię...

reklama
Hej lutóweczki :cool2:
Właśniem od lekarza wrociła, tym razem poprosiłam o badanie szyjki i sama zapytałam w jakim jest stanie i co sie okazało..? Że szyjka się skróciła i lekarz kazał mi się oszczędzać, tzn dużo leżeć, mało chodzić, nic nie podnosić itd.
Wolę nawet nie myśleć jak ja będę pod koniec tej ciąży wygladała, jak już teraz prawie nie wychodzę z domu, po schodach na moje 3. piętro włazić nie bardzo, na dworze zimno a jak akurat jestem przeziębiona, tyję z każdym tygodniem coraz bardziej... ech.. jakoś to będzie, byle do lutego!

Dzisiaj odebralam pas od ortopedy jak narazie to jest niewygodny (albo poprostu musze sie przyzwyczaic bo narazie to mam uczucie jakby mi sie cos do tylka przykleilo, no i dzidzia w to kopie jej sie tez chyba nie podoba) jak narazie to mnie boli tak jak zawsze zadnej ulgi ale byc moze trzeba czasu.
Zobacz załącznik 16013

Joasiek, nic sie nie martw. po porodzie dzidzius z ciebie wyssie nadmiar kilogramow. ja poczytalam ten watek u lutowek 2006 i sie pocieszylam bo ja mam swoje wesele w czerwcu wiec sie obawialam ze nie dojde do siebie ale mysle ze to bedzie dla mnie motywacja.

Irtasia, i jak ten pas? bo bardzo mnie interesuje czy skuteczny?

Joasiek ja też prawie nie wychodzę a jak już to mąż i Iza sięze mnie śmieją że tak długo wychodzę na 4 piętro i sapię jak lokomotywa :zawstydzona/y:

ale u mnie waga stoi w miejscu - od jakiegoś czasu na plusie 4 kilogramy... zaczynam mieć nadzieję że uda mi się nie przytyć tyle co z Izką oby tak dalej :tak:

a ja wczoraj wieczorem wyladowalam na ostrym dyzurze z patrykiem:sick: tak sie oboje rozchorowalismy maly dostal zastrzyk bo tak ma zawalone gardelko zeby przypadkiem w nocy sie nie udosil :baffled: no i oboje na antybiotykach niestety
pozdrawiam was lutoweczki i z powrotem wracam do lozeczka :dry:

Trzymajcie sie Madzia razem z Patryczkiem. I szybciutko wracajcie do zdrowia. Ja pije codziennie actimel i jak narazie (odpukac) bez infekcji.

Ja dzis mam wizyte u gina na 19 moze moje malenstwo w koncu pokaze co ma miedzy noziami a mama sie dowie :-D

ja tez leze ciagle a jak w zeszłym tygodniu trafiłam do szpitala to głównym zaleceniem takze było LEZENIE .tylko nie bardzo wiem jak mozna wiecej lezec niz juz leze
madzia24 -zdrowka zycze

reklama
Do góry