reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

Co do bólu... To od kilku dni rwie mnie dolna część brzuszka, no i krzyż... Masakrycznie mocno... W nocy się budzę... Mąż mn8ie masuje, smaruje maścią rozgrzewającą, ale nie pomaga.... Jak się przeprowadzę, to się walnę do łóżeczka i stamtąd nie wstanę:-)

reklama
mi też najcześciej nawala teraz kręgosłup a ściślej to blokują mi się stawy krzyżowo-biodrowe,i za pieruny nie mogę ich odblokować tak jak kiedyś....:no: :wściekła/y:

Dziewczyny czy słyszałyście coś o jakimś pasie wzmacniającym na kręgosłup?? Może jest coś takiego, bo ja już nie wydalam. W ciągu dnia jeszcze jakoś funkcjonuję, ale wieczorem to mi łzy z bólu lecą, nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji, nie mogę zasnąć, a mięśnie krzyża tak strasznie mnie rwą... Jakbym wiedziała gdzie można kupić taki pas.... Może by pomógł....

ja pamietam ze podczas poprzedniej ciazy to tez ryczalam z bolu tak kregoslup bolal ale gdy zaczynalam 7 miesiac bole ustopily mam nadzieje ze patch tez przejdzie bo wiem jak to strasznier boli a o rzadnym pasie nie slyszalam niestety:no: :no:

Bylam w czwartek u lekarza dzidzia ma juz 29 cm i 427 gram . Dal mi tez skierowanie do ortopedy bo mi sie spojenie lonowe rozchodzi jak do porodu(strasznie boli nie umie chodzic, chodze jak kaczka) i dostane jakis pas na sciagniecie miednicy , wzieli wymary a ja nawet nie wiem jak to wygladac bedze i czy czasem dzidzi mi nie bedzie sciskac, zobacze za tydzien bo mam go odebrac:-(

Patch, ja slyszalam i widzialam i mierzylam nawet i powiem szczerze ze spoko sprawa, ale na razie mimo iz kregoslup mnie boli nie kupilam, bo skutecznie odstrasza mnie cena :sick: nie dlatego ze nie mam ale jak pomysle ile slicznosci dla malenstwa mozan za to kupic:-D

a tu masz link:
Pas ci

reklama
na bolacy kregosłup to ćwiczenia trzeba robic zeby wzmosnic miesnie kregosłupa
moze jakas szkoła rodzenia tam laski robia je razem i jest razniej

Do góry