ale masz biegunke 4 razy dziennie ??Nie koniecznie. Ja potrafie chodzić nawet 4 razy dziennie i nic się nie działo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz biegunke 4 razy dziennie ??Nie koniecznie. Ja potrafie chodzić nawet 4 razy dziennie i nic się nie działo.
ale masz biegunke 4 razy dziennie ??
Kurczę, a mówiłaś lekarzowi? Przed ciążą też tak miałaś ?Zdarzało się i tak. Ale ja to juz mam dlugi czas. Potem kilka dni normlanie i znowu chodze do toalety tym razem bez biegunki tylko normalnie. Przyzwyczailam się
Kurczę, a mówiłaś lekarzowi? Przed ciążą też tak miałaś ?
to jesteś szczęściara ja miałam całą ciążę problem w drugą stronęTak mowilam. Wszystko w porządku wyniki tez dobre wręcz idealne z dzidzią tez ok także taką po prostu mam przemianę materii chyba, bo co innego. Raz sobie węgiel wzięłam. Nie przed ciążą normalnie raczej
to jesteś szczęściara ja miałam całą ciążę problem w drugą stronę
Gratulacje!Hej , ja już po w środę urodził się Nikodem
Moja ginekolog powiedziała na ostatniej wizycie w 36+2, że przy wystąpieniu plamien na tym etapie, bezwzględnie jechać do szpitalaBrzuch cały czas boli , cały dzień twardy i plamienia dostałam i taka nitka krwi wyleciała.. Byłam u położonej kazała czekać aż się zaczną porządne skurcze.
a w którym jesteś tygodniu ? Wygląda na to , że się coś zaczyna .Brzuch cały czas boli , cały dzień twardy i plamienia dostałam i taka nitka krwi wyleciała.. Byłam u położonej kazała czekać aż się zaczną porządne skurcze.