reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Cześć dziewczyny, niestety tak szybko jak udało mi się zajść w ciążę, tak samo szybko już w niej nie jestem. 19 maja miałam ostatni okres dlatego i myślałam, że też w lutym na świat przyjdzie moje 1 dziecko. W srode ta co była okazało się że moja ciąża się nie rozwija i nie ma serduszka, dostałam leki na poronienie, dziś byłam na kontroli i już tam czysto. Pytałam się Pani czy to częste, odpowiedziała że wczoraj miała 7 kobiet z tym samym. Mam nadzieję że u was ok, dbajcie o siebie i życzę Wam zdrowia i szczęśliwego rozwiązania ❤️

Witaj
Bardzo mi przykro 😔
Wszystkiego Dobrego ❤️
Następnym razem się uda ❤️ nie poddawaj się ❤️❤️❤️
Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny, niestety tak szybko jak udało mi się zajść w ciążę, tak samo szybko już w niej nie jestem. 19 maja miałam ostatni okres dlatego i myślałam, że też w lutym na świat przyjdzie moje 1 dziecko. W srode ta co była okazało się że moja ciąża się nie rozwija i nie ma serduszka, dostałam leki na poronienie, dziś byłam na kontroli i już tam czysto. Pytałam się Pani czy to częste, odpowiedziała że wczoraj miała 7 kobiet z tym samym. Mam nadzieję że u was ok, dbajcie o siebie i życzę Wam zdrowia i szczęśliwego rozwiązania ❤️
Musimy zaatakować inny miesiąc. Ja dzisiaj odebrałam wyniki bety i mam przyrost tylko 14,5% więc u mnie też się to tak skończy. Czekam do wizyty w poniedziałek ale już wiem co wtedy usłyszę.

Ostatnia edycja:
Ojej dziewczyny ale przykre informacje😱 bardzo mi przykro niestety wiem co przeżywacie.. nie poddawajcie się to że teraz się nie udało nie oznacza że drugi raz znów się nie uda.. trzymam za was kciuki✊✊✊

Musimy zaatakować inny miesiąc. Ja dzisiaj odebrałam wyniki bety i mam przyrost tylko 14,5% więc u mnie też się to tak skończy. Czekam do wizyty w poniedziałek ale już wiem co wtedy usłyszę.
Strasznie mi przykro 🙁 w zeszłym roku przechodziłam to samo, ciąża w połowie siódmego tygodnia przestała się rozwijać, nawet nie było mi dane posłuchać serduszka :(
Nie poddawajcie się, jeszcze będzie pięknie ♥️ tulę Was mocno ♥️

Cześć dziewczyny! Przed chwilą odpalilam detektor i chyba jest sukces, na większości brzucha pokazywało mi tętno około 80-90 aż tu nagle pod pępkiem po prawej stronie pokazało 139 i słyszałam bicie serduszka, mam nadzieję, że to było to ♥️
A w ktorym tygodniu jestes? Ja dzis 10+1 to moze tez cos znajde ;-(

reklama
Do góry