reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny jak tam z zachciankami ?

Ja jem często, a małe porcje bo jak jestem głodna to mnie mdli, a jak zjem za dużo to też mnie mdli. Także cały czas coś wymyślam i zastanawiam się na co w danej chwili mam ochotę 😅
Na kolację zrobiłam sobie hod-doga i teraz jeszcze pojadłam orzeszki ziemne, pewnie jeszcze jakis owoc przejdzie przed spaniem 🙃

reklama
Haha, dobra byłaś 😁
No właśnie ja od początku żrem jak głupia, pobijam swoje rekordy, a na waga na minusie 1kg 🙈 wiem, że to przez tsh, ale chciałabym trochę przybrać, żeby po porodzie parę kg ze mną jednak zostało 😊 czuję się za chuda 🙈
Chętnie się zamienię, ja się będę musiała pilnować, żeby zbyt dużo nie przybrać bo już jest kilka nadprogramowych kilogramów :/

Ja jem często, a małe porcje bo jak jestem głodna to mnie mdli, a jak zjem za dużo to też mnie mdli. Także cały czas coś wymyślam i zastanawiam się na co w danej chwili mam ochotę 😅
Na kolację zrobiłam sobie hod-doga i teraz jeszcze pojadłam orzeszki ziemne, pewnie jeszcze jakis owoc przejdzie przed spaniem 🙃
Mam podobnie. Nie zjem mdli, zjem za dużo jeszcze gorzej. Najlepiej czuje się po owocach.

U mnie dziś ochota na kurczaka w sosie słodko kwaśnym, mąż w drodze z pracy musiał jechać po chińczyka 🥰 chodzą za mną placki ziemniaczane takie chrupiące ze śmietaną🤤 jutro jak będę w formie to zrobię😀 dziś brak sił, zawroty głowy, nudności i wszystko mi śmierdzi😵‍💫

Dostałam dziś wyniki tsh i mam 1,17 🤗

Poza tym, w morfo - neutrocyty i białe krwinki mam podniesione.

Czekam na info od lekarza na temat wyników.

Pozostałe toxo, różyczka, kiła i HIV i co tam jeszcze wypisał mają do 5 dni...

Ja czuję że brzuch mam spuchnięty już od stymulacji do punkcji, od tego czasu biorę progesteron i ten brzuszek cały czas jest taki większy, czekam aż zacznie się ładnie zaokrąglać 😁 a na wadze narazie +1kg

Chętnie się zamienię, ja się będę musiała pilnować, żeby zbyt dużo nie przybrać bo już jest kilka nadprogramowych kilogramów :/
Mam tak samo😔 do męża się śmiałam, że chudzinkom nie jestem, bo ja myślałam przyszłościowo. Rozciągałam skórę na brzuchu wczesniej żeby nie mieć rozstępów i żeby kropek miał sporo miejsca 😅🤣

reklama
U mnie dziś ochota na kurczaka w sosie słodko kwaśnym, mąż w drodze z pracy musiał jechać po chińczyka 🥰 chodzą za mną placki ziemniaczane takie chrupiące ze śmietaną🤤 jutro jak będę w formie to zrobię😀 dziś brak sił, zawroty głowy, nudności i wszystko mi śmierdzi😵‍💫
Ja to się boję Chinskie czy Tajskie jeść. 🙈
Bo wiadomo te knajpy zazwyczaj są takie meh a jedzenie mega 😅
Mam bzika ze można coś złapać przypadkiem.

Uwielbiam i tęsknię za tajska ryba w curry 😭

Do góry