reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny jak tam z zachciankami ?
Hehe, no u mnie to wygląda tak, że żrem jak leci wszystko 😂😂 głównie ochota na fast fooda, ale słodycze też wchodzą 🤭

Ps. No i pobiłam mój rekord obżarstwa na raz - zjadłam obiad ziemniaki, kotlet surówka, poprawiłam luzem kotletem i wciagnełam prawie całą paczkę ciastek 😂

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj miałam przeboje .
Szłam rano na spacer do sklepu z Kają bo nie puściłam jej do żłobka bo jakiś tam katar a poza tym jelitówka była w żłobku więc sobie darowałam dzisiaj i jutro.
No i wracając wzięłam sobie receptę wykupiłam dupka no i wzięłam bo rano nie miałam bo zapomniałam . Wracając ze sklepu nagle dostałam jakiś mroczkow po prawej stronie w oku ledwo doszłam do domu .
I zadzwoniłam do sąsiadki że jakby coś się działo drzwi ci otwieram . Bo z kaja jestem sama. No i gadam z nią a ja nie mogłam się wysłowić brakowało mi słów . Jak schodziłam otworzyć jej drzwi to zdretwialo mi prawa strona buzi i ręka ale zaraz mi minęło i wymioty miałam silne myślałam że udar ale on raczej jest przy wysokim ciśnieniu napisałam do lekarza kazał w razie pogorszenia jechac na szpital . Ale się polepszyło zjadlam pół suchej kajzerki położyłam się z Kają do spania jakoś wymioty mi przeszły . Zjadałam trochę zupy . Lekarz też mi napisał że możliwe że się odwodnilam i mam pić dużo wody jest trochę lepiej jedynie trochę mnie ćmi głowa . A ciśnienie znowu miałam 90/60

Hehe, no u mnie to wygląda tak, że żrem jak leci wszystko 😂😂 głównie ochota na fast fooda, ale słodycze też wchodzą 🤭

Ps. No i pobiłam mój rekord obżarstwa na raz - zjadłam obiad ziemniaki, kotlet surówka, poprawiłam luzem kotletem i wciagnełam prawie całą paczkę ciastek 😂
To ja 3 dni przed zrobieniem testu byłam na imprezie i wsuwałam tatara, wszystkie przekąski i zachwycałam się do każdego jakie dobre jedzenie było, bo nigdzie tyle nie zjadłam ;). A teraz wyszło że organizm szykował sobie zapasy bo coraz więcej rzeczy przestaje mi smakować.

To ja 3 dni przed zrobieniem testu byłam na imprezie i wsuwałam tatara, wszystkie przekąski i zachwycałam się do każdego jakie dobre jedzenie było, bo nigdzie tyle nie zjadłam ;). A teraz wyszło że organizm szykował sobie zapasy bo coraz więcej rzeczy przestaje mi smakować.
Haha, dobra byłaś 😁
No właśnie ja od początku żrem jak głupia, pobijam swoje rekordy, a na waga na minusie 1kg 🙈 wiem, że to przez tsh, ale chciałabym trochę przybrać, żeby po porodzie parę kg ze mną jednak zostało 😊 czuję się za chuda 🙈

reklama

Załączniki

• b8824b41-4bce-4323-9151-1d9322b98a1d.jpeg
    b8824b41-4bce-4323-9151-1d9322b98a1d.jpeg
    57,6 KB · Wyświetleń: 50
Do góry