reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Niewiem właśnie jak to jest z tymi kosmetykami, ale czytałam że nie można płynu do płukania napewno z alkoholem.
I pytam może coś polecić możecie dobrego, sprawdzonego

U mnie dzisiaj tak 🥰
A piersi prawie mnie nie bolą odkąd kupiłam miękkie staniki, tylko większe są.
Miękkie staniki to złoto ;). Chociaż pewnie po ciąży i karmieniu piersią wrócę do usztywnianych bo jednak biust zupełnie inaczej wygląda jak jest dobrze zebrany i podtrzymany

Dziewczyny jaki antyperspirant polecacie w ciąży bezpieczny? Matko strasznie się pocę 😐 zapach okropny

A płyn do płukania jamy ustnej możecie polecić też bezpieczny? Całe dziąsła mi spuchły i krwawią..
Ja to używam wszystkiego jak przed ciążą ale z natury używam kosmetyków raczej eko. Jedynie co to nie farbuje włosów przez 1 trymestr i nie ważne czy to farby eko czy nie eko po prostu da się bez fryzjera obejść. Ostatnio mój genialny sąsiad randapem pryskał chwasty przed swoją posesją to długo bałam się wyjść z domu.

Może próba zmniejszenia ilości drzemek w ciągu dnia lub ich skrócenie? Moja, co prawda od początku przesypia noce, ale dopóki nie skróciłam i nie zeszłam z drzemek to nie miała mocnego snu i strasznie się kręciła, stękała, jęczała 🙂 obecnie mamy 1 drzemkę w ciągu dnia, a jak miała 11 miesięcy to miała 2 🙂

Ja pewnie po prenatalnych będę mieć, co 4 tygodnie 🙂

Ja używam tego samego cały czas 🤭 w sumie w pierwszej ciąży też go używałam i nawet nie pomyślałam, żeby zmienić 😅
U mnie od dluzego czasu jedna drzemka max godzinna, a czesto pol godzinki takze nie mam za bardzo z czego schodzic. Ja nie wiem skad to moje dziecko tyle energii ma :-)

Dzień dobry, ale piszecie 🙉
Gratulacje dobrych wieści z wizyt, niektóre bejbiki są już takie wyraźne, cudowny widok 😍
Ja wczoraj martwiłam się, że mdłości ustąpiły, ale wieczorem wszytko wróciło 😉
Zastanawiam się, czy nie umówić wizyty u innego gin w przyszłym tygodniu, długie będzie czekanie do 27.07.
Czy Wy też macie kolejne wizyty co 4 tygodnie ?
Tak co 4 tygodnie

reklama
Do góry