No właśnie ostatnio gdzieś trafiłam na artykuł, że lepiej nie robić i się zaczęłam zastanawiać. Niby od miesiąca nie robiłam ale już mi tęskno za kolorowymi paznokciamia to nie można?
Mam w sobotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ostatnio gdzieś trafiłam na artykuł, że lepiej nie robić i się zaczęłam zastanawiać. Niby od miesiąca nie robiłam ale już mi tęskno za kolorowymi paznokciamia to nie można?
Mam w sobotę
a ja czytałam, że nie ma przeciwskazańNo właśnie ostatnio gdzieś trafiłam na artykuł, że lepiej nie robić i się zaczęłam zastanawiać. Niby od miesiąca nie robiłam ale już mi tęskno za kolorowymi paznokciami
Nie widziałam żadnej influencerki w ciąży bez zrobionych pazówNo właśnie ostatnio gdzieś trafiłam na artykuł, że lepiej nie robić i się zaczęłam zastanawiać. Niby od miesiąca nie robiłam ale już mi tęskno za kolorowymi paznokciami
Robię sama, ale od kilku tygodni jest dramat. W ogóle się nie trzymają. Jutro idę na żeleA hybrydy robicie czy raczej unikacie?
Wersow nawet na fotce po CC ma frenchNie widziałam żadnej influencerki w ciąży bez zrobionych pazów
Mi teraz kazał co 3 bo coś mu nie pasowało, a tak to co 4 tygodnie.Tak co 4 tygodnie
A hybrydy robicie czy raczej unikacie?