reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dzień dobry, ale piszecie 🙉
Gratulacje dobrych wieści z wizyt, niektóre bejbiki są już takie wyraźne, cudowny widok 😍
Ja wczoraj martwiłam się, że mdłości ustąpiły, ale wieczorem wszytko wróciło 😉
Zastanawiam się, czy nie umówić wizyty u innego gin w przyszłym tygodniu, długie będzie czekanie do 27.07.
Czy Wy też macie kolejne wizyty co 4 tygodnie ?
Ja chodziłam jak najrzadziej raz się zapisałam za 5 tyg 😂 poprostu nie lubię chodzić na wizyty 😅 na NFZ zawsze kazali co 4 tyg chodzić

reklama
Ja się zapisałam do endokrynologa na wtorek, ale dopiero w drugiej przychodni, bo w pierwszej terminy dopiero za 3 tygodnie, nawet ze skierowaniem pilnym z zaznaczoną ciążą :/

W tej przychodni co będę chodzić do gin tez jest Endo na NFZ spytam się może mi da skierowanie na pilne to wtedy wypisze się z prywatnej. Tylko muszę wszystkie wyniki znaleźć z diagnozami 😂

Dziewczyny jaki antyperspirant polecacie w ciąży bezpieczny? Matko strasznie się pocę 😐 zapach okropny

A płyn do płukania jamy ustnej możecie polecić też bezpieczny? Całe dziąsła mi spuchły i krwawią..

Dzień dobry ☺️
Zaczynam dziś 11 tc 10+0 i naczytałam się wczoraj ze objawy mogą stopniowo odchodzić i oby tak było bo 3 dzień wstaje bez mdłości 🙈 za to zaliczyłam 4 razy łazienkę w nocy 😂😂

Pogoda jest piękna ❤️

Dzień dobry, ale piszecie 🙉
Gratulacje dobrych wieści z wizyt, niektóre bejbiki są już takie wyraźne, cudowny widok 😍
Ja wczoraj martwiłam się, że mdłości ustąpiły, ale wieczorem wszytko wróciło 😉
Zastanawiam się, czy nie umówić wizyty u innego gin w przyszłym tygodniu, długie będzie czekanie do 27.07.
Czy Wy też macie kolejne wizyty co 4 tygodnie ?
ja mam średnio co 3 tygodnie

reklama
Do góry