reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Czy jest tu mama, która ma już starsze dziecko i wciąż karmi piersią? Ja od dwóch dni już nie daje rady i nie wiem co robić :( syn ewidentnie nie chce być odstawiony :(
Ja karmilam na poczatku i odstawilam z dnia na dzien. Poszlo gladko. Mm z czasem lepiej. Noc bez pobudki.. 10 mcy. Polecam odstawic! Ja nie zaluje a i tak byly takie plany:)

reklama
Już po wizycie. Wszystko ok. Wszystko się zgadza - dzień zmajstrowania i dzień porodu bez zmian. Puścił mi serduszko na sekundę, a on jest bardzo ostrożny i czepliwy, więc pewnie to bezpieczne 😄 dzidzia ma 2.1 cm. 8+5. Prenatalne na początku sierpnia, a wizyta u mojego po prenatalnych.

Załączniki

• IMG_20230705_150014_01.jpg
    IMG_20230705_150014_01.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
I mówi jeszcze "było cięcie, więc od razu ustalam cięcie, nawet nie próbuj się upierać żeby było inaczej" a ja się przecież słowem nie odezwałam 😂

Uspokójcie mnie bo piersi nagle przestały boleć i ja fiksuje brzuch mnie lekko boli , były nabrzmiałe a teraz flaki 😔 . Wariuje 😢

reklama
Uspokójcie mnie bo piersi nagle przestały boleć i ja fiksuje brzuch mnie lekko boli , były nabrzmiałe a teraz flaki 😔 . Wariuje 😢
Na spokojnie, mnie też piersi nie bolą już, a wcześniej to ze łzami w oczach wstawałam i się kładłam, ale może też to była kwestia zmiany staników. Brzuch jeżeli lekko boli to naturalny objaw że macica się powiększa, dopóki nie ma mocnego bólu to nie panikujemy ;)

Do góry