reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
reklama
Dziewczyny, czy któras z Was wybiera się na egzotyczne wakacje? W sensie w miejsce gdzie jest dużo cieplej niż w Polsce jakieś Malediwy, Turcja, Grecja, Hiszpania, Egipt itp?
Mieliśmy wybraną wycieczke i juz córka się cieszyła na ciepłe morze, a tu ginekolog surowo zabronił mi jechac :( Powiedział, że ma w swojej karierze 9 przypadków poronienia przez przegrzanie organizmu, z czego rekordzistka była w 26 tc i trzeba było jej nawet macice usunąć. Do tego ofukał za to, że jestem opalona i zaczął marudzić, że się smażymy jak flądry, a po wakacjach brak tętna płodu i płacz.
Jak mu powiedziałam, że planujemy riwierę to powiedział, że wrócę bez dziecka w brzuchu...
Czy on jest przewrażliwiony, czy Wasi lekarze tez głoszą podobnie?
ja obecnie jestem w Chorwacji i sporo tu kobiet w ciąży z odsłoniętymi brzuchami.. ja dzień przed wyjazdem jeszcze byłam u dr i nic nie mówiła o zwiększonym ryzyku poronienia, powiedziała tylko żeby się nie przegrzewać więc siedzę głównie w cieniu lub w wodzie😊 czuje się dobrze.. nie odczuwam żadnych skutków upałów, pierwszego dnia dostałam plam na skórze ale teraz kolor się wyrównał (9 dzień)

Trochę mnie nastraszyłas 🙈 mam nadzieję że twój lekarz jest przewrażliwiony 🙈🙈🙈

Do góry