reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A jak Ty liczysz te tygodnie? Ja zalozylam ze 2.06 owulacja
W dniu testu 16.06 4 tyg
Wiec dzis 5+4
I myslisz ze 5+4 juz bedzie serduszko?
A jaki masz wynik bety? Przy około 10000 jest serduszko, ale też zależy od sprzętu. Ja w poprzedniej ciąży w 5+4 nie miałam nawet zarodka :( Ale też wtedy betę miałam malutką od początku.
Mi tak tygodnie pokazuje aplikacja z ostatniej miesiączki, ale owulację też miałam w okolicach 3.06 (wtedy test owulacyjny wyszedł pozytywny).

Ostatnia edycja:
reklama
A jaki masz wynik bety? Przy około 10000 jest serduszko, ale też zależy od sprzętu. Ja w poprzedniej ciąży w 5+4 nie miałam nawet zarodka :( Ale też wtedy betę miałam malutką od początku.
Mi tak tygodnie pokazuje aplikacja z ostatniej miesiączki, ale owulację też miałam w okolicach 3.06 (wtedy test owulacyjny wyszedł pozytywny).
2595

Ja poprzednio mialam serduszko 6+3 wiec wczesniej nie pojde ale mam mega stres
Ja też mam mega stres, boję się że znowu usłyszę na jednej wizycie serduszko a na drugiej już nie 😢😢 Ale chciałabym iść jeszcze przed wyjazdem do mamy na USG, zobaczyć chociaż zarodek bo muszę rodzinie powiedzieć a to będzie najlepszy moment... A jeśli nadal przy takiej becie nie będzie zarodka to przynajmniej będę wiedzieć żeby jednak z mówieniem się wstrzymać.

Aż niemożliwe... O 8 robiłam badania na NFZ i wyniki już po 12 były.
A betę prywatnie robiłam o 9 i dalej czekam na wyniki, dramat to laboratorium...

Apropo, chyba już wiem czemu jestem ciągle taka śpiąca, dobrze rozumiem że wychodzi mi delikatna anemia?

Zobacz załącznik 1541588
Możesz zacząć brać Pregna start, mi fajnie podniosła hemoglobinę (ma żelazo w składzie)

Ja też mam mega stres, boję się że znowu usłyszę na jednej wizycie serduszko a na drugiej już nie 😢😢 Ale chciałabym iść jeszcze przed wyjazdem do mamy na USG, zobaczyć chociaż zarodek bo muszę rodzinie powiedzieć a to będzie najlepszy moment... A jeśli nadal przy takiej becie nie będzie zarodka to przynajmniej będę wiedzieć żeby jednak z mówieniem się wstrzymać.
Przy takiej becie na pewno bedzie okej!!

reklama
Ja byłam na wizycie w poniedziałek 6+3 i serduszko biło ❤️ A tydzień wcześniej sam pęcherzyk i ciałko żółte.
Męczą mnie mdłości i jest mi tak słabo, nie mam siły. Jestem na zwolnieniu od tygodnia. Czy któraś z Was też odczuwa takie osłabienie?

Ps. Ostatnio musiałam zjeść na kolacje frytki, bo narobiłyście mi ochoty. 😂 A z drugiej strony jak czytam jak piszecie o jedzeniu to jest mi tak niedobrze 🤢

Do góry