Kasia.n40
Fanka BB :)
Ja nie robiłam, pokazałam z poprzedniej ciąży i wystarczyło.Zastanawiam się czy muszę grupę krwi robic jak mam papier oryginalny na nią z 1 ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robiłam, pokazałam z poprzedniej ciąży i wystarczyło.Zastanawiam się czy muszę grupę krwi robic jak mam papier oryginalny na nią z 1 ciąży
Jak z jednym tylko ubrań więcejNo ciekawe jak sie pakuje na wyjazd z trójką??? Podziwiam!!!
Dostałam wyniki pół godziny temu 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)Daj znac jak beta! Ja dzis tez zrobilam i czekam! A my chyba rowno idziemy?
Jak oryginał to ok. Nie wydruk z systemuTak tak mam taki nue kserowany jak w vitalabo robilam to chyba bedzie ok ?
A ja mam tylko 2595…..Dostałam wyniki pół godziny temu 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)
Ja mam potwierdzoną z poprzedniej ciąży i lekarz stwierdził że nie muszę znowu robićZastanawiam się czy muszę grupę krwi robic jak mam papier oryginalny na nią z 1 ciąży
Chociaz kalkulator mowi ze w normie…Dostałam wyniki pół godziny temu 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)
A jak Ty liczysz te tygodnie? Ja zalozylam ze 2.06 owulacjaDostałam wyniki pół godziny temu 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)
Nie musisz, ja wzięłam ten papier z pierwszej ciąży i normalnie przypięli mi do tej karty ciążyZastanawiam się czy muszę grupę krwi robic jak mam papier oryginalny na nią z 1 ciąży