reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dostałam wyniki pół godziny temu 😄 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej ☺️☺️ Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)
Chociaz kalkulator mowi ze w normie…

Załączniki

• EC12FF40-18E6-4CB6-A23A-4F9F05FA5CB2.jpeg
    EC12FF40-18E6-4CB6-A23A-4F9F05FA5CB2.jpeg
    157,7 KB · Wyświetleń: 51
Dostałam wyniki pół godziny temu 😄 9334,8. Dzisiaj mam 5+1. Średni przyrost 130% więc jest okej ☺️☺️ Poluję na wizytę w piątek, bo w takim razie powinno już być serduszko (będę wtedy 5+4)
A jak Ty liczysz te tygodnie? Ja zalozylam ze 2.06 owulacja
W dniu testu 16.06 4 tyg
Wiec dzis 5+4
I myslisz ze 5+4 juz bedzie serduszko?

Kurna wkurzyłam się 😐 mieliśmy bilety na koncert w Mrągowie wykupione, a rodzice dopiero nam powiedzieli że kuzyn się żeni 2 dni przed odpowidzia 🤬 właśnie tego dnia jest koncert. Oni idą na wesele i dupa 400zl poszło bo dzieci nie będzie z kim zostawić 😐 i co najlepsze my też byliśmy zaproszeni na wesele zostawili u nich zaproszenie. Jak bym dziś nie zadz bym nie wiedziała nawet ja pier 🤬

reklama
Do góry