reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂
hej, ja dzisiaj kolejny dzień czuje się fatalnie, mam mega nudności nawet po wodzie 😔 może w trakcie dnia sie poprawi, oby

reklama
Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂
Ja nadal mam apetyt na słodkie śniadania, smażyłam naleśniki o 6 🤣 do tego dżem porzeczkowy i bita śmietana.
Dla mnie to szok bo ja nigdy tak nie jadłam, zawsze rano musiały być jajka a teraz patrzeć na nie nie mogę.

Ja nadal mam apetyt na słodkie śniadania, smażyłam naleśniki o 6 🤣 do tego dżem porzeczkowy i bita śmietana.
Dla mnie to szok bo ja nigdy tak nie jadłam, zawsze rano musiały być jajka a teraz patrzeć na nie nie mogę.
O 6 rano ? Nie no podziwiam 🙈 kurczę teraz przez Cb mam ochotę na naleśniki 😂

Z jajkami mam dokładnie tak samo. Wczoraj robiłam na obiad w sosie koperkowym na życzenie córki i ledwo zjadłam 🤮

Ja od dwóch dni prawie nie mam mdłości 🙂 ale też zmieniłam wodę, nie wiem czy czasami od tamtej bardziej mnie mdliło 🤔 generalnie lepiej wszystko smakuje, apetyt ogromny 🥴, piersi masakra jakbym miała zaraz karmić 😁, brzuszek zaokrąglony, noce dalej z ciągłym brakiem ułożenia 😁 tradycyjne nad ranem pielgrzymka do WC 🙈 za dwa dni zaczynam 10 tydzień ❤️
Trzyma kciuki za wszystkie wizyty 😘

Czy wie już córka o ciąży, jak zareagowała? Moja starsza córka ma 14 lat 🙃
My chcemy powiedzieć w weekend dzieciakom, jak będę już po wizycie. Jestem ciekawa reakcji 😊
Powiedziałam jej już po pierwszej wizycie, ze względu że to nastolatka i ostatnio stwarzała trochę stresujących sytuacji.
Musi wiedzieć że w tym stanie stres nie jest wskazany.
Jej radość jest ogromna, bo zawsze chciała mieć rodzeństwo 🙂 stara się więcej pomagać i jak narazie nie odwala.
Uświadomiłam ja również że gdyby coś się stało to nie jest to zależne od nas.

ja najgorzej się czuje rano - jakbym miała kaca i wieczorem po całym dniu. Wczoraj sąsiad na balkonie pił kawę parzona 🙈 o rany 😁 nie mogłam tego znieść 😅
Poza tym też w nocy wstaje 4 razy na siku więc dla mnie to nowość.
Mdłości mam mniejsze ale apetyt wielki... Dzisiaj rano byłam na badaniach z karty ciąży, min. glukoza więc się ogarniczylam ze słodkim ale już na powrocie pączek czekoladowy kupiony 😁 a co

reklama
Czy wie już córka o ciąży, jak zareagowała? Moja starsza córka ma 14 lat 🙃
My chcemy powiedzieć w weekend dzieciakom, jak będę już po wizycie. Jestem ciekawa reakcji 😊
Ja mam 11 latka w domu, strasznie przeżył dwie poprzednie straty. Teraz sama nie wiem kiedy mu powiedzieć... Robiłam dzisiaj betę, zobaczymy jaki będzie wynik, w piątek może na jakieś USG się jeszcze załapię to wtedy w weekend będę mogła mu powiedzieć

Do góry