reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂
hej, ja dzisiaj kolejny dzień czuje się fatalnie, mam mega nudności nawet po wodzie 😔 może w trakcie dnia sie poprawi, oby

reklama
Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂
Ja nadal mam apetyt na słodkie śniadania, smażyłam naleśniki o 6 🤣 do tego dżem porzeczkowy i bita śmietana.
Dla mnie to szok bo ja nigdy tak nie jadłam, zawsze rano musiały być jajka a teraz patrzeć na nie nie mogę.

Ja nadal mam apetyt na słodkie śniadania, smażyłam naleśniki o 6 🤣 do tego dżem porzeczkowy i bita śmietana.
Dla mnie to szok bo ja nigdy tak nie jadłam, zawsze rano musiały być jajka a teraz patrzeć na nie nie mogę.
O 6 rano ? Nie no podziwiam 🙈 kurczę teraz przez Cb mam ochotę na naleśniki 😂

Z jajkami mam dokładnie tak samo. Wczoraj robiłam na obiad w sosie koperkowym na życzenie córki i ledwo zjadłam 🤮

Ja od dwóch dni prawie nie mam mdłości 🙂 ale też zmieniłam wodę, nie wiem czy czasami od tamtej bardziej mnie mdliło 🤔 generalnie lepiej wszystko smakuje, apetyt ogromny 🥴, piersi masakra jakbym miała zaraz karmić 😁, brzuszek zaokrąglony, noce dalej z ciągłym brakiem ułożenia 😁 tradycyjne nad ranem pielgrzymka do WC 🙈 za dwa dni zaczynam 10 tydzień ❤️
Trzyma kciuki za wszystkie wizyty 😘

Czy wie już córka o ciąży, jak zareagowała? Moja starsza córka ma 14 lat 🙃
My chcemy powiedzieć w weekend dzieciakom, jak będę już po wizycie. Jestem ciekawa reakcji 😊
Powiedziałam jej już po pierwszej wizycie, ze względu że to nastolatka i ostatnio stwarzała trochę stresujących sytuacji.
Musi wiedzieć że w tym stanie stres nie jest wskazany.
Jej radość jest ogromna, bo zawsze chciała mieć rodzeństwo 🙂 stara się więcej pomagać i jak narazie nie odwala.
Uświadomiłam ja również że gdyby coś się stało to nie jest to zależne od nas.

ja najgorzej się czuje rano - jakbym miała kaca i wieczorem po całym dniu. Wczoraj sąsiad na balkonie pił kawę parzona 🙈 o rany 😁 nie mogłam tego znieść 😅
Poza tym też w nocy wstaje 4 razy na siku więc dla mnie to nowość.
Mdłości mam mniejsze ale apetyt wielki... Dzisiaj rano byłam na badaniach z karty ciąży, min. glukoza więc się ogarniczylam ze słodkim ale już na powrocie pączek czekoladowy kupiony 😁 a co

reklama
Czy wie już córka o ciąży, jak zareagowała? Moja starsza córka ma 14 lat 🙃
My chcemy powiedzieć w weekend dzieciakom, jak będę już po wizycie. Jestem ciekawa reakcji 😊
Ja mam 11 latka w domu, strasznie przeżył dwie poprzednie straty. Teraz sama nie wiem kiedy mu powiedzieć... Robiłam dzisiaj betę, zobaczymy jaki będzie wynik, w piątek może na jakieś USG się jeszcze załapię to wtedy w weekend będę mogła mu powiedzieć

Do góry