reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Witam sie i ja,termin 2.05.2024 staralam sie 2.5 roku ,na pokladzie dwóch synow 11 i 14 lat,kiedys juz tu zagladalam ale przestalam....ale z ciekawości zajrzalam ponownie😊bezskutecznie leczylam sie tyle czasu wydalam mnóstwo pieniedzy przepłakałam morze łez a gdzie stwierdziłam ze poddaje sie ....bach ciąża 😅jestem nadal w szoku ....
Witaj!!! 😊 takie niespodzianki są najlepsze! Możliwe, że faktycznie teroria o wrzuceniu na luz się sprawdza, bo nie raz wychodzą z tego dzidziolki 😊 Jak sie czujesz? czy na pewno termin masz na 02.05?🙈🙈

reklama
Kurcze , ale mi się chce zapalić. Przed ciążą paliłam e papierosa 😐 Po teście schowałam, ale ciężko ..

Szczerze to nie planowaliśmy już ciąży z mężem .. stało się 😂 Miałam wrócić do pracy, a tu niespodzianka 😂

Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂

Cześć dziewczyny 🥰 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😘 No i witam nowe 😊 . Jak dzisiaj się czujecie ? Ciężko mi ostatnio śniadanie wcisnąć 😔 ale jak nie zjem to niedobrze mi, noce ostatnio tez ciężkie , wiercę się strasznie 😔. Co do skóry to dziękuje bardzo 😂 do wczoraj nie miałam na twarzy a dziś rano wstaje z przepustką do Indii 😂😂😂

Hej :) u mnie dziś chyba będzie lepszy dzień, chyba bo jeszcze leżę,zobaczymy jak wstanę 🤣 ale nocki mam kiepskie, kilka razy budzi mnie sikanie 🙄 o 1 jadlam monte bo byłam tak głodna że Hej.

reklama
Do góry