Kitsune
Moderator
Dwa? Ojeeeej, ale super!Ja juz po wizycie. Są dwa zarodki, oba 8w3d, karta ciazy zalozona, i badania do zrobienia. Nastepna wizyta za dwa tygodnie 11.07

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa? Ojeeeej, ale super!Ja juz po wizycie. Są dwa zarodki, oba 8w3d, karta ciazy zalozona, i badania do zrobienia. Nastepna wizyta za dwa tygodnie 11.07
kochana! Pozdrowienia z zeszłorocznych grudniowek! I moje graaaaatulacje!Och przykro mi Kochana, że dwie ciaze się tak skończyłyja miałam jedną biochemiczną, później urodził się syn, nie tak dawno bo ma dopiero pół roku
No i teraz ta.
Ojejku! Dziękuję Kochanakochana! Pozdrowienia z zeszłorocznych grudniowek! I moje graaaaatulacje!Zdrowej i nudnej ciazy’
![]()
Piękny! Który masz tc?To ja też się pochwalę. Jest prawie centymetrowy kropek z bijącym serduszkiem
Zobacz załącznik 1541323
Tak co dwa tygodnie jak narazie mam miec wizyty :-)Dwa? Ojeeeej, ale super!Będziesz miała wizyty co dwa tygodnie? Tak chyba jest przy bliźniakach?
Gratulacjeeeee!!!Ja juz po wizycie. Są dwa zarodki, oba 8w3d, karta ciazy zalozona, i badania do zrobienia. Nastepna wizyta za dwa tygodnie 11.07
U mnie to druga ciąża, mam córeczkę która we wrześniu skończy dwa lataA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?![]()
jak się z tym czujesz ? Dwa zarodki to dla mnie kosmosTak co dwa tygodnie jak narazie mam miec wizyty :-)