reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Och przykro mi Kochana, że dwie ciaze się tak skończyły ❤️ ja miałam jedną biochemiczną, później urodził się syn, nie tak dawno bo ma dopiero pół roku 🙈 No i teraz ta.
Ooo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku 😄 My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca 😄 Także od lipca zeszłego roku próbujemy :) Oby tym razem już się udało

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Ja wpisałam dzień owulacji w datę poczęcia i wyszedł chłopak 🙃
A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne? 🙂
W sumie to 3 ciąża, z pierwszej mam roczną córeczkę, druga biochemiczna i obecna jest trzecią i mam nadzieję, że wszystko już będzie w porządku 😊

Ooo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku 😄 My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca 😄 Także od lipca zeszłego roku próbujemy :) Oby tym razem już się udało
U nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznego 😀🙈

U nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznego 😀🙈
Woooow, organizm jednak jest niesamowity. Mi musieli wyciąć cały jajowód przy CP, ale lekarze mówili że mam się nie martwić bo jajnik został a często jest tak, że drugi jajowód wyłapuje jajeczko 🙈🙈 No i to chyba prawda, bo to już druga ciąża od zabiegu we wrześniu zeszłego roku 😄😄

reklama
Do góry