Kitsune
Moderator
U mnie piąta. Mam dwójkę dzieci, jedną CP za sobą i jedno poronienieA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie piąta. Mam dwójkę dzieci, jedną CP za sobą i jedno poronienieA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
u mnie 4 mam 3 córkiA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
Och przykro mi Kochana, że dwie ciaze się tak skończyły ja miałam jedną biochemiczną, później urodził się syn, nie tak dawno bo ma dopiero pół roku No i teraz ta.U mnie piąta. Mam dwójkę dzieci, jedną CP za sobą i jedno poronienie
z chińskiego znowu córka wychodzi mąż zemdleje jak tak będzieu mnie 4 mam 3 córki
Ooo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca Także od lipca zeszłego roku próbujemy Oby tym razem już się udałoOch przykro mi Kochana, że dwie ciaze się tak skończyły ja miałam jedną biochemiczną, później urodził się syn, nie tak dawno bo ma dopiero pół roku No i teraz ta.
Ja wpisałam dzień owulacji w datę poczęcia i wyszedł chłopakA patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;DChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
W sumie to 3 ciąża, z pierwszej mam roczną córeczkę, druga biochemiczna i obecna jest trzecią i mam nadzieję, że wszystko już będzie w porządkuA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
U nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznegoOoo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca Także od lipca zeszłego roku próbujemy Oby tym razem już się udało
Woooow, organizm jednak jest niesamowity. Mi musieli wyciąć cały jajowód przy CP, ale lekarze mówili że mam się nie martwić bo jajnik został a często jest tak, że drugi jajowód wyłapuje jajeczko No i to chyba prawda, bo to już druga ciąża od zabiegu we wrześniu zeszłego rokuU nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznego
Oooo gratki podwójne szczęścieJa juz po wizycie. Są dwa zarodki, oba 8w3d, karta ciazy zalozona, i badania do zrobienia. Nastepna wizyta za dwa tygodnie 11.07