reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Och przykro mi Kochana, że dwie ciaze się tak skończyły ❤️ ja miałam jedną biochemiczną, później urodził się syn, nie tak dawno bo ma dopiero pół roku 🙈 No i teraz ta.
Ooo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku 😄 My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca 😄 Także od lipca zeszłego roku próbujemy :) Oby tym razem już się udało

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Ja wpisałam dzień owulacji w datę poczęcia i wyszedł chłopak 🙃
A to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne? 🙂
W sumie to 3 ciąża, z pierwszej mam roczną córeczkę, druga biochemiczna i obecna jest trzecią i mam nadzieję, że wszystko już będzie w porządku 😊

Ooo, super tak mieć dzieciaczki rok po roku 😄 My przy córce twierdziliśmy, że już wystarczy dzieci, ale jednak po roku obojgu nam jednak zaczęło brakować kolejnego brzdąca 😄 Także od lipca zeszłego roku próbujemy :) Oby tym razem już się udało
U nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznego 😀🙈

U nas o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie dwa lata, więc ta jest dla nas totalnym zaskoczeniem bo mam jeden jajowód niedrozny i do tego drugi pracuje jako tako. A co więcej, okazało się, że ciąża raczej jest z tego niedroznego 😀🙈
Woooow, organizm jednak jest niesamowity. Mi musieli wyciąć cały jajowód przy CP, ale lekarze mówili że mam się nie martwić bo jajnik został a często jest tak, że drugi jajowód wyłapuje jajeczko 🙈🙈 No i to chyba prawda, bo to już druga ciąża od zabiegu we wrześniu zeszłego roku 😄😄

reklama
Do góry