Kitsune
Moderator
Mój syn ma 11 lat i ja aż się boję wchodzić do jego pokojuPoczekaj jak będą nastolatkami to dopiero będzie co sprzątać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój syn ma 11 lat i ja aż się boję wchodzić do jego pokojuPoczekaj jak będą nastolatkami to dopiero będzie co sprzątać
Ale im nie przeszkadzaMój syn ma 11 lat i ja aż się boję wchodzić do jego pokoju
ja też w ciąży mam zawsze niedoczynność. W piątek mam wizytę u endokrynologa.Moje za wysokie, niestety 4,1 i już przyjmuje Eurhyrox. W pierwszej ciąży też przez cały jej okres przyjmowałam Euthyrox bo miałam niedoczynnosc, która po porodzie zamieniła mi się w nadczynność a teraz znów niedoczynnosc…
Oooo muszę zerknąćEj wiecie że już są marcowe mamy
Już od jakiegos czasu, tydzień na bank ale dopiero zaczęło się tam coś dziaćEj wiecie że już są marcowe mamy
Wiem bo bardzo chciałam tam trafić, więc śledziłam kiedy się ten wątek pojawi. Chociaż już się z tym lutym oswoiłam.Ej wiecie że już są marcowe mamy
Ja wiem, widziałam tego dnia kiedy założone zostałyEj wiecie że już są marcowe mamy
Jeżeli bierzesz tabletki to tak , oczywiście.Mi się wydaje że trzeba być na czczo. Moja Endo mówiła że tabletki dopiero po pobraniu krwi, a do tabletek trzeba być na czczo.