reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.

Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.

reklama
Dzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu 😂
Super, czekamy na kropka 😍
Dostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.

Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.
Dasz radę, może szybko zleci 😊 a u Ciebie, który to TC? 🙂

Dasz radę, zawsze szybciej niż jutro :) czekamy na wieści ! :)
Dzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu 😂
Daj znać co tam :)

A mi się tak dłuży do pierwszej wizyty 🙃 do piątku jeszcze tyle czasu 😬 i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00 😯
Ale to chyba będzie dobry moment 6t 2d...

A mi się tak dłuży do pierwszej wizyty 🙃 do piątku jeszcze tyle czasu 😬 i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00 😯
Też tak miałam 🤭 do pierwszej wizyty zawsze się dłuży, aczkolwiek moja roczna córeczka nie pozwalała mi za długo o tym myśleć 😅
Może jeszcze przesuną Cię na wcześniejszą godzinę 🙂
Myślę, że może już być serduszko ❤️

U mnie taka sama sytuacja tylko w środę, mam usg i to akurat będzie 6t2d, byłam w ostatnia środę to był tylko pęcherzyk 😀

reklama
Miałam tylko ściągnięcie szwów i tyle. Wszystko było ok. Bolało i przestało więc nie pojechałam nigdzie. Zapisałam się do lekarza , który mnie operował, może mi USG zrobi , co tam się dzieje , dlaczego boli. Mam już myśli, że np siatka się nie przyjęła i będa musieli wyciągać.
Do gina idę 11.07 ale on i tak by mnie pewnie z taką sprawa do chirurga wysłał.

Ja muszę zbadać . Jeszcze nie badałam, a zawsze w ciąży musiałam dawkę leków zwiększyć.
Mi panie w laboratorium mówiły , że nie trzeba na czczo
Mi się wydaje że trzeba być na czczo. Moja Endo mówiła że tabletki dopiero po pobraniu krwi, a do tabletek trzeba być na czczo.

Do góry