reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.

Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.

reklama
Dzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu 😂
Super, czekamy na kropka 😍
Dostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.

Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.
Dasz radę, może szybko zleci 😊 a u Ciebie, który to TC? 🙂

Dasz radę, zawsze szybciej niż jutro :) czekamy na wieści ! :)
Dzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu 😂
Daj znać co tam :)

A mi się tak dłuży do pierwszej wizyty 🙃 do piątku jeszcze tyle czasu 😬 i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00 😯
Ale to chyba będzie dobry moment 6t 2d...

A mi się tak dłuży do pierwszej wizyty 🙃 do piątku jeszcze tyle czasu 😬 i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00 😯
Też tak miałam 🤭 do pierwszej wizyty zawsze się dłuży, aczkolwiek moja roczna córeczka nie pozwalała mi za długo o tym myśleć 😅
Może jeszcze przesuną Cię na wcześniejszą godzinę 🙂
Myślę, że może już być serduszko ❤️

U mnie taka sama sytuacja tylko w środę, mam usg i to akurat będzie 6t2d, byłam w ostatnia środę to był tylko pęcherzyk 😀

reklama
Miałam tylko ściągnięcie szwów i tyle. Wszystko było ok. Bolało i przestało więc nie pojechałam nigdzie. Zapisałam się do lekarza , który mnie operował, może mi USG zrobi , co tam się dzieje , dlaczego boli. Mam już myśli, że np siatka się nie przyjęła i będa musieli wyciągać.
Do gina idę 11.07 ale on i tak by mnie pewnie z taką sprawa do chirurga wysłał.

Ja muszę zbadać . Jeszcze nie badałam, a zawsze w ciąży musiałam dawkę leków zwiększyć.
Mi panie w laboratorium mówiły , że nie trzeba na czczo
Mi się wydaje że trzeba być na czczo. Moja Endo mówiła że tabletki dopiero po pobraniu krwi, a do tabletek trzeba być na czczo.

Do góry