reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Czy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi 😊

To ja poproszę o wpisanie wizyty na 04.07 🙂

Mamy to!!!! Jest i zarodek i serduszko💗 dostałam 4 luteiny dodatkowo i kolejna wizyta 12.07 jutro jeszcze beta i mogę odetchnąć..🙈🤷

Załączniki

• a2ce3410-2d9f-4f55-b747-c2247708152c.jpeg
    a2ce3410-2d9f-4f55-b747-c2247708152c.jpeg
    29,6 KB · Wyświetleń: 80
  • 7f2e4c61-a4dd-4075-bd93-bc788136242e.jpeg
    7f2e4c61-a4dd-4075-bd93-bc788136242e.jpeg
    28,4 KB · Wyświetleń: 80
Nadal nie ma wyników bety... :wściekła/y:
Czyli g... prawda to co mówiła babka w punkcie pobrań, że dzisiaj będzie na pewno szybciej... Znowu pewnie przed 20 dopiero się pojawi :angry: Już chyba dam sobie spokój z chodzeniem do tego punktu, bo zdecydowanie za długo to trwa
ja robię w Alab laboratorium ostatnio robiłam po 8 a o 13 były wyniki więc polecam jeśli jest u was w mieście

ja robię w Alab laboratorium ostatnio robiłam po 8 a o 13 były wyniki więc polecam jeśli jest u was w mieście
To zależy od tego czy przy punkcie pobrań jest laboratorium więc to nie ma znaczenia jakie czy Alab czy Diagnostyka czy inne.
U mnie akurat najbliższy Alab to porażka, jak szlam na 7:30 na pobór to wyniki były przed 21.

Mój właśnie złapał mnie na gorącym uczynku 🤣 był u sąsiada, a że nie odpisywałam to przyszedł zobaczyć czy wszystko ok, ja byłam u Marcela (syn szwagierki), bo płakał a został z teściową i zeszłam na dół "poprawić" sobie tą zdrową kolację(zrobił mi ją mąż) porcją lodów i oranżada z lodówki - ja już nalewam do szklanki, a on w drzwiach się pyta co robię i dlaczego nie pisze 🤣🤣

reklama
Do góry