reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Fakt bez usg można tylko gdybać.. A w przypadku gdy to oznaczało poronienie - to plamienie zaczęło się i trwało cały czas? Czy zaczęłyście plamić i to ustąpiło? A mimo to i tak oznaczało to poronienie?
U mnie było - na chwilkę znikało - wracało. I tak w kółko. Ale u niektórych trwa cały czas, bardzo różnie to bywa. Może to też oznaczać zupełnie nic, tak jak wspomina kliszka i tak jak mówisz - bez USG można gdybać. Dlatego zawsze każde plamienie trzeba skonsultować

reklama
Nadal nie ma wyników bety... :wściekła/y:
Czyli g... prawda to co mówiła babka w punkcie pobrań, że dzisiaj będzie na pewno szybciej... Znowu pewnie przed 20 dopiero się pojawi :angry: Już chyba dam sobie spokój z chodzeniem do tego punktu, bo zdecydowanie za długo to trwa

Cześć dziewczyny. Cieszę się, że was znalazłam i chciałabym dołączyć 🙂 Tydzień temu test wyszedł pozytywny, wynik wczorajszej bety to 6287. Szczerze mówiąc jestem przerażona, nie planowałam ciąży i nadal to do mnie nie dochodzi, zwłaszcza, że mam już syna w wieku 14 lat
Super, witamy! Piękna beta 🥰🥰 Ja mam syna 11 lat, także możemy sobie prawie przybić piątkę 😂😂

Cześć dziewczyny. Cieszę się, że was znalazłam i chciałabym dołączyć 🙂 Tydzień temu test wyszedł pozytywny, wynik wczorajszej bety to 6287. Szczerze mówiąc jestem przerażona, nie planowałam ciąży i nadal to do mnie nie dochodzi, zwłaszcza, że mam już syna w wieku 14 lat
Ja też nie planowałam drugiej ciąży 😅 W życiu. Jeszcze ostatnio mówiłam, że prędzej bym z mostu skoczyła, niż świadomie zdecydowała się ponownie na macierzyństwo 🤣

Fakt bez usg można tylko gdybać.. A w przypadku gdy to oznaczało poronienie - to plamienie zaczęło się i trwało cały czas? Czy zaczęłyście plamić i to ustąpiło? A mimo to i tak oznaczało to poronienie?
zaczęło się i trwało - w przypadku poronienia, a w przypadku urodzenia zdrowego synka - zaczęło się i po kilku h przestało

ja tez mam syna 14 lat i 11 lat 😂

Witaj
Ja mam córkę 15 lat także nie jesteś sama kochana ❤️
Pozdrawiam

reklama
Już mi lepiej ❤️🤣 Mówiłyście już dzieciom, że jesteście w ciąży?
Ja jeszcze nie. O dwóch poprzednich syn wiedział od początku i bardzo się załamał jak się nie udało... Bardzo chce mieć jeszcze rodzeństwo. Teraz czekam, ale najchętniej powiedziałabym mu jak najszybciej

Do góry