reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?

Ja biorę witamy na pierwszy trymestr. Moja gin zaleciła mi je juz brać gdy byłam na wizycie kontrolnej przed zajściem jeszcze i wspomniałam że planujemy 3 bobo.

Wymyśliłam sobie chłopski garnek i jak czuje kiełbasę to mam ochote 🤮🤮🤮

Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?

reklama
Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?
Taaaak! Dokładnie tak mam.

Tez się boję co to znaczy. Raz mniej bolą a raz bardziej.

Do góry