reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja poza przyrostem już nie sprawdzałam… chciałam robić dziś przed wizyta ale uznałam, ze bez sensu :)
Ja mam przeczucie że okej no wysłał mnie gin na aż 4 dodatkowe. 🤷🏻‍♀️ Ale ta beta bardziej mnie stresuje. W poniedziałek czekałam, robiłam 7.50 i dopiero o 2 w nocy byly wyniki. 🤣

W piątek zrobię z rana zobaczę jaki przyrost w stosunku do 263 poniedziałkowej. 🙃

Aż dziwne bo na grupie staraczkowej czerwono 😏 ja w tym miesiącu odpuściłam ale nie ukrywam, że czasem podejrzę co tam u dziewczyn 🙈
Ja nie kojarzę nawet nikogo z wątku staraczkowego tutaj, prócz Ciebie i Laurity.
Ale ja uczestniczyłam w wątkach od marca dopiero także nie wiem kto był wcześniej i czy był 😄

Choć nie ukrywam, że trochę mi brakuje tamtych osób i rozmów o wszystkim i niczym, a nawet nie mam już jak z nimi pogadać bo nie mogę się już tam udzielać 🙈 mocno im kibicuję i też podczytuję choć teraz już chyba bardziej na marzec będą szły 😊

Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ? 😂
A ja przerwy nie miałam ale pierwszy raz w życiu zatestowalam na początku miesiąca - biało i w tym samym miesiącu na koniec - krechy 🤣 Także nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz Haha 🤣🤣

Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ? 😂

Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊

Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊
Dla mnie właśnie też było za dużo. Za bardzo sie fiksowałam. Już dawno pousuwałam wszelkie aplikacje typu flo, przestałam pilnować owulacji i robiłam wszystko intuicyjnie a forum niestety ciagle mnie skupiało na myśleniu o ciąży :p

reklama
Ja miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechy 😜 Nie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajść 🙈

Do góry