reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?

Niedługo prawdopodobnie przestaną Ciebie bolec, albo będzie to taki lekki ból tak miałam z córka 🙂. Na razie to ja nawet lezec na brzuchu nie mogę tak bolą

Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?
tam samo, raz bardziej raz mniej. Czasami od rana jakby nie bolaly a wieczorem że zdwojoną siłą. Nie wiem od czego to zależy ale chyba tak ma być.. Podobnie mam z bólem brzucha. Czasami nie boli wcale a czasami mam takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres... Trwa to kilka sekund ale intensywnie, czasami rano czasami wieczorem, też różnie.

Hejo, ja dziś dobrze spałam :) dzieci obudziły się dopiero o 7 więc nie było problemu z nocnym wstawaniem. Dziewczyny zastanawiam się czy jest sens pójść dziś do ginekologa? Złapałam na NFZ wizytę u fajnej Pani doktor , ale czy myślicie , że w jeden dzień by się coś zmieniło? Czy lepiej poczekać ten tydzień przynajmniej?
Ja bym poszła 🙂
Tak, nie martwię się tym, bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a później przestały po prostu boleć 😀

reklama
Do góry