Miyoshi
Fanka BB :)
Ale tego samego dnia?Ja u siebie bardzo dlugo, dopiero poznym wieczorem.
Ale za to jak robiłam nad morzem to po 14 juz miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale tego samego dnia?Ja u siebie bardzo dlugo, dopiero poznym wieczorem.
Ale za to jak robiłam nad morzem to po 14 juz miałam
Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Ostatnio robiłam przed 8 a koło 12.30 miałamIle czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Też mam takie dni, np dziś z apetytem to samo, albo mdłości albo wilczy apetyt. No cóż hormony szaleją, ciało się przystosowuje, widocznie tak musi byćDziewczyny,
wczoraj wieczorem miałam mocne bóle brzucha, bolało podbrzusze, aż tak z krzyża, ale tez jajniki, i do tego kłucie całego brzucha jakby szpileczki ktoś wbijał. Całą noc dokuczało. Wystraszyłam się i pojechaliśmy rano do lekarza. Dziś 5t4d. Lekarz powiedział, ze jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i nie widzi nic niepokojącego. Mam brać nospe 3x1 i magnez. Następna wizyta za tydzień.
Na dodatek wczoraj jeszcze normalny apetyt, a od dzisiaj zaczęły się mdłości, których nie miałam we wcześniejszych ciążach.
Czy któraś z Was ma/miała też takie mocniejsze bóle?
Ale to chyba zależy od punktu, jego odległości od laboratorium itp.Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Lub dulcobis soft - lepiej być w domuJak te naturalne metody nie pomogą to syrop Lactulose.