Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę z Aniagotuje . Tylko nie podsmażam mięsa i zamiast robić wcześniej bulion to wsadzam parę warzyw razem z mięsem, a potem je wyciągam przed dolaniem zakwasu. Gotuję te kiełbasy z warzywami z pół godziny, tak w sumie na oko. Jak zrobisz jak w przepisie pewnie będzie jeszcze pyszniejszy, mi taki wystarczy , a muszę wszystko szybko ja dziś dalej wcinam nawet najmłodszy synek polubił
masz może thermomixa?O nie ale mi teraz ochoty narobiłyście na żurek
Dziewczyny właśnie wyjęłam z brzucha kleszcza! Musiał tam być od wczoraj .. byłam na działce... Malutki jak pieprzyk ( a ja mam ich pełno) na brzuchu ( nie wiem jak wszedł pod bluzkę) nie opity.. teraz szczypie i swędzi panikuje ale chyba nic nie mogę zrobić??
Cześć W ostatnich dniach często budzę się w nocy, bo muszę do łazienki. Od tamtego tygodnia męczę się z zaparciami. Macie może jakieś sprawdzone pomysły jak sobie z nimi poradzić?
A ja mam ochotę na placki ziemniaczane z sosem czosnkowymU nas dzisiaj bigos z młodej kapusty
Ja w sumie tez nie narzekam na samopoczucie.A ja nadal czuję się super. Poza brakiem okresu nic mi się nie dzieje. Trwaj chwilo jak najdłużej