Paulusiek_12
Fanka BB :)
Taak!W takim razie musimy z tym walczyć i dać na luz![]()
Ja to się zmartwiłam jak mnie cycki jednego dnia przestały boleć

U mnie terapeuta będzie u mnie najlepszym pomysłem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak!W takim razie musimy z tym walczyć i dać na luz![]()
Dobre rady przyjmuję na banknocie stuzłotowymDam wam dobrą radę za dużo w necie nie czytajcie. Jak się ma lekarza którego się darzy zaufaniem to on powinien być jedynym dobrym źródłem informacji. Ja w ciąży unikałam surowego mięsa i ryb, niepasteryzowanego mleka i alkoholu. Jeszcze uważałam na maliny bo zawierają polifenole, ale nie liście malin tylko maliny, bo one są niebezpieczne w którymś tam tygodniu chyba w 2 trymestrze. Jak mi się uda znaleźć to wam wrzucę tu później.
Edit.
Tu macie informację nadmiar owoców z polifenolami w 3 trymestrze jest niezalecany. Tu nie ma o malinach, ale położna mówiła że tam są też w tej grupie maliny. Ja się tego trzymam że w nadmiarze wszystko szkodzi. A od jednorazowej akcji nic się nie stanie, no chyba że alkohol bo tego totalnie unikam w ciąży. I tu już dla mnie nie ma wyjątku.
Zobacz załącznik 1538641
Zobacz załącznik 1538642
Trzymam kciuki za betę !
Kciuki !
I trzymam kciuki też za resztę dziewczyn, które mają dziś wizyty , dajcie znać dziewczyny
A ja witam się w kolejnym dniu mdłości. Dziewczyny czy też tak macie , że rano nie możecie wstać bez śniadania , bo okropnie Was mdli ? Potem przez cały dzień też to czuje, ale mniej uciążliwie.
No jak żrę cały dzień to wieczorem ciasno@butterfly gratuluję!!
@Ducia czekamy na wieści!
Mnie po 5 obudził ból podbrzuszaale udało mi się jeszcze zasnąć i rano już ok..
Zaraz idę do córki na uroczyste zakończenie przedszkola, ale ten czas leci![]()
@agu ja tak wczoraj miałam.. na grillu się nie mogłam opamiętać jadłam i jadłam a później umierałam wieczorem.. brzuch jak balon![]()
Dziś czytam w apce że w 8 tyg można już zauważyć że brzuch urósł i ciasno w spodniach.. macie tak? Ja jeszcze nie![]()
@butterfly gratuluję!!
@Ducia czekamy na wieści!
Mnie po 5 obudził ból podbrzuszaale udało mi się jeszcze zasnąć i rano już ok..
Zaraz idę do córki na uroczyste zakończenie przedszkola, ale ten czas leci![]()
@agu ja tak wczoraj miałam.. na grillu się nie mogłam opamiętać jadłam i jadłam a później umierałam wieczorem.. brzuch jak balon![]()
Dziś czytam w apce że w 8 tyg można już zauważyć że brzuch urósł i ciasno w spodniach.. macie tak? Ja jeszcze nie![]()
Fantastycznie![]()
Mam do Was pytanie, można jeść normalnie kiełbaskę/ziemniaki w mundurkach z grilla? Próbuje znaleźć coś więcej na internecie, ale zdania są podzielone![]()
To idziemy jutro razem , o której masz ? Ja o 17. Będę miała 6+4 TC .
Będzie dobrze , zobaczysz !!![]()