reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja według apki mam 24 luty, ale chyba to by było słabe mieć co 4 lata 🙈

Co śmieszniejsze jeśli wszystko by poszło okej z ciąża to:
Ja - Grudzien
Facet - Styczeń
No i potencjalne dziecię - Luty

To jest dobry deal, jedno po drugim się załatwia! 🤣
U nas przy pierwszym tak jest - mąż kwiecień, ja maj, a Wikusia z czerwca 😁 ja bym chciała być na porodówce z moją siostrą, która ma termin na 10.02. 😁 mamy 9 dni różnicy więc może się uda 😀

Ogólnie mam ostatnio pacmana - zjadłam właśnie mielonego z surówką i poprawiłam tortem z urodzin 😂

reklama
U nas przy pierwszym tak jest - mąż kwiecień, ja maj, a Wikusia z czerwca 😁 ja bym chciała być na porodówce z moją siostrą, która ma termin na 10.02. 😁 mamy 9 dni różnicy więc może się uda 😀

Ogólnie mam ostatnio pacmana - zjadłam właśnie mielonego z surówką i poprawiłam tortem z urodzin 😂
O jak fajnie!
Brzmi jakby było mocno planowane z siostrą (żartuję) 😅

Ja się boję myśleć co to będzie jak przyjdą zachcianki 🤣

Mam tylko nadzieję że ogórki kiszone mi nie zbrzydną bo kocham 😅

Ciekawe Ile osób urodzi 29 lutego 🙃
Hej dziewczyny! :) mogę dołączyć? Jestem juz mamą 4latki i wlasnie kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem znow w ciąży:) termin wychodzi mi wlasnie 29.02. 🤣 takze ciekawa data .. najgorzej jak moje dziecko bedzie obchodzic urodziny co 4 lata :D wczoraj byłam na becie i wyszła 220 :) jutro idę powtórzyć.
Za wszystkie Was trzymam kciuki :)

O jak fajnie!
Brzmi jakby było mocno planowane z siostrą (żartuję) 😅

Ja się boję myśleć co to będzie jak przyjdą zachcianki 🤣

Mam tylko nadzieję że ogórki kiszone mi nie zbrzydną bo kocham 😅
Hehe, nie było zaplanowane 😊 po prostu razem się staraliśmy, ona walczy z endometrioza i po 1,5 roku się udało 🥰
Ogólnie śniło mi się, że pokazuje mi test ciążowy i pyta się czy widzę cień, a ja, że tak - rano wstaję a tam wiadomość od niej ze zdjęciem testu ciążowego ❤️
Ogólnie to się śmiałam do niej, że obie będziemy w ciąży, bo nie mogę tylko ja nie pić w wakacje 😁😁

Ja nie mogę patrzeć na mielone 😂 śmierdzi mi

reklama
Do góry