reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Hehe, nie było zaplanowane 😊 po prostu razem się staraliśmy, ona walczy z endometrioza i po 1,5 roku się udało 🥰
Ogólnie śniło mi się, że pokazuje mi test ciążowy i pyta się czy widzę cień, a ja, że tak - rano wstaję a tam wiadomość od niej ze zdjęciem testu ciążowego ❤️
Ogólnie to się śmiałam do niej, że obie będziemy w ciąży, bo nie mogę tylko ja nie pić w wakacje 😁😁
Najważniejsze teraz tylko żeby rosło nudnie 😊.

Ja dopiero co bratu tłumaczyłam że, dajemy sobie spokój i nie będzie na tą chwilę wujkiem. 🙈 Właśnie przez moje jajniki trochę ponad rok starań.

Niby mówią że, jak odpuszczasz to wtedy przychodzi 🤣

Martwię się tylko jak ten cały stres będzie oddzialowywał na ciążę.

No nic, dziś kolejna Beta bo tak lekarza kazał🙈

reklama
Dziewczyny ja już na nogach ☺️ nie śpię od 5:30 i cały czas miętole swoje piersi czy napewno jeszcze bolą 🙈 jestem mega zestresowana . Dam Wam znać jak będę po 😘 dziś chce tylko dobre wieści ❤️
Ja też od 5:30 na nogach. Na 6:30 poleciałam na betę 😄 U mnie poza bólem brzucha objawów brak. Trzymam kciuki!! ✊✊

Ja też od 5:30 na nogach. Na 6:30 poleciałam na betę 😄 U mnie poza bólem brzucha objawów brak. Trzymam kciuki!! ✊✊
Trzymam kciuki za betę !
Dziewczyny ja już na nogach ☺️ nie śpię od 5:30 i cały czas miętole swoje piersi czy napewno jeszcze bolą 🙈 jestem mega zestresowana . Dam Wam znać jak będę po 😘 dziś chce tylko dobre wieści ❤️
Kciuki !

I trzymam kciuki też za resztę dziewczyn, które mają dziś wizyty , dajcie znać dziewczyny ❤️

A ja witam się w kolejnym dniu mdłości. Dziewczyny czy też tak macie , że rano nie możecie wstać bez śniadania , bo okropnie Was mdli ? Potem przez cały dzień też to czuje, ale mniej uciążliwie.

Trzymam kciuki za betę !
Kciuki !

I trzymam kciuki też za resztę dziewczyn, które mają dziś wizyty , dajcie znać dziewczyny ❤️

A ja witam się w kolejnym dniu mdłości. Dziewczyny czy też tak macie , że rano nie możecie wstać bez śniadania , bo okropnie Was mdli ? Potem przez cały dzień też to czuje, ale mniej uciążliwie.
Ja na ten moment mdłości nie mam dużych, czasem w ciągu dnia mi niedobrze. Za to apetyt się zmniejszył i na kawę nie mogę patrzeć

Jest okej w macicy za około 2 tyg kontrola😘😍🍀

Załączniki

• 76c011aa-631e-4025-8339-148d07a42415.jpeg
    76c011aa-631e-4025-8339-148d07a42415.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 85
Trzymam kciuki za betę !
Kciuki !

U mnie różnie… na początku byłam głodna co godzinę, mogłam jeść bez przerwy. Teraz przez większość czasu mam odrzut do jedzenia, mdli mnie ale przychodzi moment, ze nagle się to wyłącza i czuje ssanie w żołądku, muszę szybko zjeść. Zjem i mdłości wracają 😂 no i dziś wylałam pierwsza kawę, nie mogłam przełknąć. Wchodzi mi tylko woda a jak jest mocno zle to cola zero w puszce (tak to ma znaczenie 😂)

reklama
Do góry