Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne wiadomości z ranaJest okej w macicy za około 2 tyg kontrola
Jej bardzo się cieszęJest okej w macicy za około 2 tyg kontrola
FantastycznieJest okej w macicy za około 2 tyg kontrola
No ja w sumie też tak mam. Jednego dnia mnie mdlilo ale to chyba nie był objaw ciążyJa mam farta bo póki co nic mi nie jest. Zero jakichkolwiek objawów ciąży poza brakiem okresu. Niech tak trwa jak najdłużej
Ja jadłam ostatnio ziemniaki w mundurkach, w sumie nawet nie pomyślałam by sprawdzaćFantastycznie
Mam do Was pytanie, można jeść normalnie kiełbaskę/ziemniaki w mundurkach z grilla? Próbuje znaleźć coś więcej na internecie, ale zdania są podzielone
Ja normalnie jadłam zawsze , nic nie słyszałam ,że nie możnaFantastycznie
Mam do Was pytanie, można jeść normalnie kiełbaskę/ziemniaki w mundurkach z grilla? Próbuje znaleźć coś więcej na internecie, ale zdania są podzielone
Wg aplikacji 5+1No ja w sumie też tak mam. Jednego dnia mnie mdlilo ale to chyba nie był objaw ciąży
Piersi trochę bolą ale do przeżycia, siku się chce ale też da się funkcjonować No i czasami jestem senna ale po południu więc mam czas by odpocząć. Który tydzień u Ciebie?
Super!! Gratulacje!!!Jest okej w macicy za około 2 tyg kontrola