reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cudownie! Ale zazdroszczę :) jakie to bliźniaki?
Kurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.

Kurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.
ale cudowne wieści 🥰🥰

Powiem Wam ze wróciłam z oracyi wkurzona jestem. Musiałam dzisiaj podjechać do biura a tam kolezanka z biurka na przeciwko mnie pali sobie e papierosa przy biurku.. I jak tu dbać o siebie jak ludziom nawet na papierosa nie chce sie wyjsc. Od razu otworzyłam okno i od razu przygaduszki a co tak sie dymu papierosowego nagle boję....

ale cudowne wieści 🥰🥰

Powiem Wam ze wróciłam z oracyi wkurzona jestem. Musiałam dzisiaj podjechać do biura a tam kolezanka z biurka na przeciwko mnie pali sobie e papierosa przy biurku.. I jak tu dbać o siebie jak ludziom nawet na papierosa nie chce sie wyjsc. Od razu otworzyłam okno i od razu przygaduszki a co tak sie dymu papierosowego nagle boję....
Mój mąż popala elektryka i się często zapomina, dmucha przy mnie. Ostatnio go skrzyczałam, że wyrzucę mu to do śmieci to biedak postawił na parapecie w kuchni tego peta żeby nie kusiło 🤣🤣

Też miałam na 1 wizycie w poprzedniej ciąży dwa pęcherzyki dwuowodniowe dwukosmówkowe, potem jeden zaniknął, ale ja nie miałam serduszek :) u Ciebie oba są po prostu mocne :)

Też miałam na 1 wizycie w poprzedniej ciąży dwa pęcherzyki dwuowodniowe dwukosmówkowe, potem jeden zaniknął, ale ja nie miałam serduszek :) u Ciebie oba są po prostu mocne :)
Ja sie tylko martwie o to zeby oba zdrowe byly, z reszta na tym etapie to jeszcze roznie moze byc takze narazie sie na nic nie nastawiam. Staram sie trochę wiecej odpoczywac, na tyle na ile mi córka pozwoli

Wita się moja fasolka ❤️ jest tętno, wszystko w porządku 😊
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi 😪
Ja też miałam torbiel na jajniku. Lekarz powiedział mi żebym się nie przejmowała bo powinna się wchłonąć i jak wczoraj byłam na usg to nie było już po niej śladu 🙂 Twój lekarz co na to powiedział?

reklama
Ja juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
Ale niespodzianka!!!! Dajcie sobie chwile na ochłonięcie bo to jest niezła bomba 😃
Co do krwiaka, spokojnie będzie dobrze 💜

Do góry