Cudownie! Ale zazdroszczę jakie to bliźniaki?Ja juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
reklama
Kurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.Cudownie! Ale zazdroszczę jakie to bliźniaki?
Blue1996
Fanka BB :)
ale cudowne wieściKurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.
Powiem Wam ze wróciłam z oracyi wkurzona jestem. Musiałam dzisiaj podjechać do biura a tam kolezanka z biurka na przeciwko mnie pali sobie e papierosa przy biurku.. I jak tu dbać o siebie jak ludziom nawet na papierosa nie chce sie wyjsc. Od razu otworzyłam okno i od razu przygaduszki a co tak sie dymu papierosowego nagle boję....
U mnie mdłości brak, ale podbrzusze boli i również mam wzdęcia... Najbardziej uciążliwe wieczorem....
nindziaa
Moderator
Mój mąż popala elektryka i się często zapomina, dmucha przy mnie. Ostatnio go skrzyczałam, że wyrzucę mu to do śmieci to biedak postawił na parapecie w kuchni tego peta żeby nie kusiłoale cudowne wieści
Powiem Wam ze wróciłam z oracyi wkurzona jestem. Musiałam dzisiaj podjechać do biura a tam kolezanka z biurka na przeciwko mnie pali sobie e papierosa przy biurku.. I jak tu dbać o siebie jak ludziom nawet na papierosa nie chce sie wyjsc. Od razu otworzyłam okno i od razu przygaduszki a co tak sie dymu papierosowego nagle boję....
Też miałam na 1 wizycie w poprzedniej ciąży dwa pęcherzyki dwuowodniowe dwukosmówkowe, potem jeden zaniknął, ale ja nie miałam serduszek u Ciebie oba są po prostu mocneKurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.
Ja sie tylko martwie o to zeby oba zdrowe byly, z reszta na tym etapie to jeszcze roznie moze byc takze narazie sie na nic nie nastawiam. Staram sie trochę wiecej odpoczywac, na tyle na ile mi córka pozwoliTeż miałam na 1 wizycie w poprzedniej ciąży dwa pęcherzyki dwuowodniowe dwukosmówkowe, potem jeden zaniknął, ale ja nie miałam serduszek u Ciebie oba są po prostu mocne
Pyrolka
Fanka BB :)
Ja też miałam torbiel na jajniku. Lekarz powiedział mi żebym się nie przejmowała bo powinna się wchłonąć i jak wczoraj byłam na usg to nie było już po niej śladu Twój lekarz co na to powiedział?Wita się moja fasolka jest tętno, wszystko w porządku
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi
reklama
Ale niespodzianka!!!! Dajcie sobie chwile na ochłonięcie bo to jest niezła bombaJa juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
Co do krwiaka, spokojnie będzie dobrze