reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja też miałam torbiel na jajniku. Lekarz powiedział mi żebym się nie przejmowała bo powinna się wchłonąć i jak wczoraj byłam na usg to nie było już po niej śladu 🙂 Twój lekarz co na to powiedział?
No właśnie zestresowała mnie, trzeba czekać i zobaczyć czy czasem nie rośnie, bo wtedy dodatkowe badania i marker 🙈

Kurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.
Kochana a masz zdjęcie bąbelków?

Załączniki

• IMG_20230613_192501.jpg
    IMG_20230613_192501.jpg
    881,3 KB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny jestem po wizycie, wszystko jest ok. Jest pęcherzyk ciążowy 7,6mm♥️
Termin porodu jednak na 17.02, także poproszę o zmianę na liście, kolejna wizyta 30.06 😊
Bóle brzucha mogą być winą powiększonych jajników jeszcze po punkcji. Także jestem spokojniejsza 😊

Załączniki

• IMG_9231.jpeg
    IMG_9231.jpeg
    181,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ja już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek 😁Zobacz załącznik 1536707
Super 🥰
Wita się moja fasolka ❤️ jest tętno, wszystko w porządku 😊
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi 😪
Piękna fasolka 😍
Ja juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
Wow! Trzymam kciuki aby wszystko było w porządku 💛
Ja też już po wizycie. Ciaża wczesna 4 tyg.z późnej owulacji, a wg OM 6+0. Przyrost BHCG w normie. Kolejna wizyta 4.07 z USG założeniem karty i ustaleniem daty badań prenatalnych. To będą długie 3 tygodnie😅.
Najważniejsze, że wszystko ok 🥰
Dziewczyny jestem po wizycie, wszystko jest ok. Jest pęcherzyk ciążowy 7,6mm♥️
Termin porodu jednak na 17.02, także poproszę o zmianę na liście, kolejna wizyta 30.06 😊
Bóle brzucha mogą być winą powiększonych jajników jeszcze po punkcji. Także jestem spokojniejsza 😊
Ekstra ❤️

Do góry