Ja też już po wizycie. Ciaża wczesna 4 tyg.z późnej owulacji, a wg OM 6+0. Przyrost BHCG w normie. Kolejna wizyta 4.07 z USG założeniem karty i ustaleniem daty badań prenatalnych. To będą długie 3 tygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie zestresowała mnie, trzeba czekać i zobaczyć czy czasem nie rośnie, bo wtedy dodatkowe badania i markerJa też miałam torbiel na jajniku. Lekarz powiedział mi żebym się nie przejmowała bo powinna się wchłonąć i jak wczoraj byłam na usg to nie było już po niej śladu Twój lekarz co na to powiedział?
Kochana a masz zdjęcie bąbelków?Kurcze lekarz stwierdzil ze wygladaja na dwuowodniowe, lekarz stwierdzil ze takie bezpieczniejsze. Ja sie na tym nie znam, nadal jestem w szoku, bo u mnie w rodzinie nie bylo bliznikow u meza tez nie. Karte dopiero na nastepnej wizycie bedziemy zakladac to moze sie wiecej dowiem bo dzis to slowa wydusic nie moglam.
Kochana a masz zdjęcie bąbelków?
ja robiłam przed przystąpieniem do ivfCzy wam też lekarz kazał zrobić usg piersi?
28.05ja robiłam przed przystąpieniem do ivf
Kochana, przypomnisz kiedy transferowalas?
SuperJa już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek Zobacz załącznik 1536707
Piękna fasolkaWita się moja fasolka jest tętno, wszystko w porządku
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi
Wow! Trzymam kciuki aby wszystko było w porządkuJa juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
Najważniejsze, że wszystko okJa też już po wizycie. Ciaża wczesna 4 tyg.z późnej owulacji, a wg OM 6+0. Przyrost BHCG w normie. Kolejna wizyta 4.07 z USG założeniem karty i ustaleniem daty badań prenatalnych. To będą długie 3 tygodnie.
EkstraDziewczyny jestem po wizycie, wszystko jest ok. Jest pęcherzyk ciążowy 7,6mm
Termin porodu jednak na 17.02, także poproszę o zmianę na liście, kolejna wizyta 30.06
Bóle brzucha mogą być winą powiększonych jajników jeszcze po punkcji. Także jestem spokojniejsza