reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
No ja bym chciała trochę pożyć w spokoju, podejrzewam, że jak się rodzina dowie to już go nie doswiadczę 🤣 Jestem jedyną córką moich rodziców w dodatku jestem najmłodsza, moi bracia mają dorosłe dzieci. Także moja mama na bank sfiksuje na punkcie moim i ciąży 😱😂

Masz to jak w banku. Ja tez jestem najmłodsza i moja córka to oczko w głowie mojej mamy,mieszkamy 45 km od siebie wiec nawet codziennie musi ją widzieć przez WhatsAppa 😆

Serio? Myślałam, że wtedy dopiero tak lekko brzuch rośnie który łatwo można ukryć 🙈🤣 haha to z rodziną męża będę miała problem w takim razie bo często się widzimy a moja rodzina mieszka 350km ode mnie więc tu problemu nie będzie 😁

Taki termin ogloszenia sobie wymyśliłam bo słyszałam, że pierwsze 3 miesiące ciąży są bardzo niepewne i wiele może się wydarzyć. Co o tym myślicie? 🤔

Masz rację, tak samo zawsze myslalam i myślę, ze te 12 tygodni jest najważniejsze.
Ale rodzice mogą wiedzieć tak uważać a do reszty to sie zobaczy 🙂
Z brzuszkiem to każda ma inaczej ja w ciąży mialam mały, wszyscy mowili ze chcieli by taki jak ja, ale na koniec ciąży to juz solidnie wybiło 😆

Masz rację, tak samo zawsze myslalam i myślę, ze te 12 tygodni jest najważniejsze.
Ale rodzice mogą wiedzieć tak uważać a do reszty to sie zobaczy 🙂
Z brzuszkiem to każda ma inaczej ja w ciąży mialam mały, wszyscy mowili ze chcieli by taki jak ja, ale na koniec ciąży to juz solidnie wybiło 😆
Zależy tez jakich się ma rodziców bo jeśli nie potrafią nie puścić pary z ust to można mówić 😂
Niektóre mamy musza się pochwalić wokół wszystkim znam i takie przypadki

Ja na szczescie jeszcze nikomu nie mowilam. W nocy zaczelo mi sie krwawienie, teraz troche ustalo, obawiam sie ze sie bedziemy musieli pozegnac :-(
Dzisiaj masz wizytę - o której godzinie? Pamiętaj, że takie sytuacje się zdarzają i w zdrowych ciążach
U mnie tak samo na pokładzie 2 latka i 9 miesięcy i co chwile cos. Nie dość, ze obiad trzeba zrobić i ogólnie porzadek utrzymać to jeszcze ją sie zająć 😆
Ja to się boję jak to będzie, bo córka będzie miała 1rok i 7 miesięcy jak rodzeństwo się pojawi 🙈 już jest bardzo absorbująca 😅

reklama
Dziewczyny, ja o 3:30 się przebudziłam i zasnąć nie mogłam :/ o 9:30 przyłożyłam głowę do poduszki i otworzyłam oczy o 12:00!!! 🥹😂

@Pati4gce bądź dobrej myśli ✊✊ ja 3 razy krwawilam/ plamilam od transferu, sprawdzałam betę, jest okej. Lekarza mam w piątek. Bierzesz progesteron?

Do góry