reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Współczuję 😔 ja bostonkę przechodziłam przed to nie była straszna ale wiadomko, że to co innego.
Córeczka słodziutka 😍🙈
ja wiem tylko że jest bardzo niebezpieczna dla wczesnej ciąży u sąsiadki znajomej ciąża się zakończyła dlatego też was informuję i ostrzegam żeby uważać 🤗

reklama
Kochane beta z innego laboratorium 🤭
Chyba by się dużo nie różniła w środę 22.53.
Wyszło mi 350 % co to takie duże przyrosty ale nie biorę go na 100% bo tamten wynik inne laboratorium. 😊

Załączniki

• 6a63e0df-0d28-4705-908d-08ae009ad55b.jpeg
    6a63e0df-0d28-4705-908d-08ae009ad55b.jpeg
    33,7 KB · Wyświetleń: 75
na początku to te przyrosty są dość spore, tym bardziej jak wyłapuje się tak niska betę 😀 wiec tylko się cieszyć ze tak ładnie rośnie 😀
No chyba że bliźniaki 🤭
nawet mi nie mów ja bym chyba oszalała jeszcze mieć dwie takie same albo dwóch albo dwoje takich samych jak moja jedna🤣🤣
W poniedziałek zobaczymy co tam wyjdzie 😊

reklama
Do góry