reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
a to dziwne, a z tej samej firmy test co następnego dnia? U mnie cienie to nawet wieczorem wychodziły bez dłuższego trzymania siusiu 😀 facelle z rosmana najlepsze 💪
No te testy ze zdjęć to nie były z porannego moczu :D
Miałam tylko pinka i wyszedł pozytyw, poleciałam do apteki po kolejne i zrobiłam praktycznie od razu po tym pinku i same pozytywy.
Nie wiem jak to możliwe, że dzień wcześniej wyszedł negatyw, albo kreska była tak słaba, że jej nie zauważyłam albo test mnie oszukał :D

U mnie dziś 5+6 czyli końcówka 6tyg 😊a jeśli chodzi o testy ciążowe to byłam w ciąży 4 razy nie licząc tej (mamy 1 dziecko) i w życiu nie miałam takich krech dzień po terminie miesiączki i o 15 godzinie 😂

Załączniki

• IMG_7320.jpeg
    IMG_7320.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 88
No te testy ze zdjęć to nie były z porannego moczu :D
Miałam tylko pinka i wyszedł pozytyw, poleciałam do apteki po kolejne i zrobiłam praktycznie od razu po tym pinku i same pozytywy.
Nie wiem jak to możliwe, że dzień wcześniej wyszedł negatyw, albo kreska była tak słaba, że jej nie zauważyłam albo test mnie oszukał :D
gdzieś czytałam ze dziewczyna miała biały test a beta była już ponad 100😮 ale wkoncu to tylko kawałek papierka

reklama
Do góry