reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny
beta 22.53
Prog 13.51
I co mi radzicie jak w pt nie zrobię w tym samym laboratorium No bo Nie opłaca mi się chyba robić w innym inne może mają interpretacje .
Pomóżcie co robić? 🙏
I co z tym prog pisać do lekarza , mam jeszcze duohaston po ostatniej ciąży.

Dziewczyny
beta 22.53
Prog 13.51
I co mi radzicie jak w pt nie zrobię w tym samym laboratorium No bo Nie opłaca mi się chyba robić w innym inne może mają interpretacje .
Pomóżcie co robić? 🙏
jesli zrobisz badania w innym laboratorium i wynik bedzie podany w innych jednostkach to zawsze mozesz w necie sobie wrzucic do jakiegos kalkulatora jednostek, zeby Ci przeliczylo na te, w ktorych mialas pierwszy wynik podany i sobie na spokojnie porownasz

Dziewczyny
beta 22.53
Prog 13.51
Pomóżcie co robić? 🙏
Hmm... nawet jeśli mają inną interpretację ale jednostki takie same to chyba warto zrobić?
Co do dupka to napisałabym do lekarza, nic na własną rękę bym nie brała

jesli zrobisz badania w innym laboratorium i wynik bedzie podany w innych jednostkach to zawsze mozesz w necie sobie wrzucic do jakiegos kalkulatora jednostek, zeby Ci przeliczylo na te, w ktorych mialas pierwszy wynik podany i sobie na spokojnie porownasz

Hmm... nawet jeśli mają inną interpretację ale jednostki takie same to chyba warto zrobić?
Co do dupka to napisałabym do lekarza, nic na własną rękę bym nie brała

To chyba tak zrobię podejdę chociaż będę widziała czy coś rośnie.
A duphaston brałam w 2 ciążach ze względu na poronienia .

Ja miałam dziwną interpretację wyników bety. Mój wynik nie był w normach laboratorium a lekarz powiedział, że bardzo dobry wynik i przysrost także nie sugerowałabym się aż tak tymi interpretacjami laboratorium.

reklama
Do góry