reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć 🙂 Też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3 😱 i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy 🙈 Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć 🤭
Ja to nie mogę się obudzić 🤣🤣

Witam,
Nie wierzę, że zakładam ten wątek 🙈
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które mają termin porodu luty 2024 ❤️

Opowiedzcie coś o sobie 🙂
Cześć dziewczyny 🙂. Mam na imię Ola, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża. Wg aplikacji termin mam na 1 lutego 2024. W poniedziałek wizyta u lekarza, zobaczę co powie. Przyznam szczerze, że trochę się stresuję, nie dociera to do mnie do końca. 🙈

Robiłam betę 3 razy, po czym konsultowałam wyniki z lekarzem i przyrosty idealne.

Witajcie dziewczyny 😊 proszę zagrzać miejsce na najbliższe 9 miesięcy ❤️
Staram się na bieżąco wpisywać wszystko w kalendarzu na pierwszej stronie, ale czasem moja córeczka ma inne plany i kradnie mi telefon 😅 gdybym kogoś ominęła to dawać znać 😁

Ja zauważyłam, że szybciej się męczę i mam lekkie zawroty głowy. Wczoraj na spacerze musiałam przysiąść na ławce bo gwiazdki mi się ukazały przed oczami 😖

reklama
Ja wieczorami jestem tak wykończona jak nigdy w życiu i padam o 22. Czasami mam nudności w ciągu dnia ale do przeżycia :)

Do góry