Tralalala25
Fanka BB :)
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne, mam nadzieję, że dadzą mi trochę spokoju na długi weekendDoskonale Cię rozumiem. Też się martwię. Daj znać jak wyniki
Ciekawe skąd to się bierze...ja od kilku dni budzę się po kilka razy przed budzikiem
nie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiejCiekawe skąd to się bierze...
Ja to książkę mogę pisać o moich bujnych snachnie wiem, w poprzedniej ciąży na początku miałam takie porąbane sny, że raz obudziłam się z krzykiem, więc w sumie teraz i tak jest lepiej
Ja to nie mogę się obudzićCześć Też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3 i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć
Cześć dziewczyny . Mam na imię Ola, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża. Wg aplikacji termin mam na 1 lutego 2024. W poniedziałek wizyta u lekarza, zobaczę co powie. Przyznam szczerze, że trochę się stresuję, nie dociera to do mnie do końca.Witam,
Nie wierzę, że zakładam ten wątek
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które mają termin porodu luty 2024
Opowiedzcie coś o sobie
mnie wczoraj wycięło z butów po południu, musiałam się położyć, bo myślałam, że zasnę na stojącoJa zauważyłam, że szybciej się męczę i mam lekkie zawroty głowy. Wczoraj na spacerze musiałam przysiąść na ławce bo gwiazdki mi się ukazały przed oczami