sara.woj
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroHej, ja sie musze niestety pozegnac, moja beta spadla. Zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego, zebyscie przezyly nudne i spokojne 9 miesiecy powodzenia!
Trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroHej, ja sie musze niestety pozegnac, moja beta spadla. Zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego, zebyscie przezyly nudne i spokojne 9 miesiecy powodzenia!
Przykro mi dużo sił życzę i powodzenia w staraniachHej, ja sie musze niestety pozegnac, moja beta spadla. Zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego, zebyscie przezyly nudne i spokojne 9 miesiecy powodzenia!
Strasznie mi przykro, tulę mocnoHej, ja sie musze niestety pozegnac, moja beta spadla. Zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego, zebyscie przezyly nudne i spokojne 9 miesiecy powodzenia!
Hej, wczoraj koło południa plamienie ustało, ale o 15:00 i o 23:00 przy aplikacji cyclogestu znów troszkę brudnej krwi bylo. Myślę,że albo on mnie podrażnia, albo tworzy się czop, bo czuję,że jest mi bardziej "mokro" i ta brudna krew to pozostałosc po mocniejszym krwawieniu przy implantacji.@pauli a7891 jak się dziś czujesz? Jak plamienie?
Bo wg zakresu referyncyjnego ciąża zaczynała się od bety przynajmniej 202 mlU/ml. Ja miałam poniżej jak sporo osób więc według tego zakresu teoretycznie ciąży nie powinno być.A czemu dziwna ?
Bardzo mi przykro trzymaj sięHej, ja sie musze niestety pozegnac, moja beta spadla. Zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego, zebyscie przezyly nudne i spokojne 9 miesiecy powodzenia!