reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć 🙂 Też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3 😱 i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy 🙈 Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć 🤭
Ja to nie mogę się obudzić 🤣🤣

Witam,
Nie wierzę, że zakładam ten wątek 🙈
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które mają termin porodu luty 2024 ❤️

Opowiedzcie coś o sobie 🙂
Cześć dziewczyny 🙂. Mam na imię Ola, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża. Wg aplikacji termin mam na 1 lutego 2024. W poniedziałek wizyta u lekarza, zobaczę co powie. Przyznam szczerze, że trochę się stresuję, nie dociera to do mnie do końca. 🙈

Robiłam betę 3 razy, po czym konsultowałam wyniki z lekarzem i przyrosty idealne.

Witajcie dziewczyny 😊 proszę zagrzać miejsce na najbliższe 9 miesięcy ❤️
Staram się na bieżąco wpisywać wszystko w kalendarzu na pierwszej stronie, ale czasem moja córeczka ma inne plany i kradnie mi telefon 😅 gdybym kogoś ominęła to dawać znać 😁

Ja zauważyłam, że szybciej się męczę i mam lekkie zawroty głowy. Wczoraj na spacerze musiałam przysiąść na ławce bo gwiazdki mi się ukazały przed oczami 😖

reklama
Ja wieczorami jestem tak wykończona jak nigdy w życiu i padam o 22. Czasami mam nudności w ciągu dnia ale do przeżycia :)

Do góry