reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dzień dobry! Ja już po pobraniu krwi na przyrost i na proga! Mam nadzieję, że będzie okej. Dzisiaj rano znowu zauważyłam brązowe plamienie, tym razem ze śladami krwi, czy któraś z Was doświadczyła też czegoś takiego?

@paulina7891 jak się czujesz? Jesteś już po konsultacji z lekarzem?

Dzień dobry! Ja już po pobraniu krwi na przyrost i na proga! Mam nadzieję, że będzie okej. Dzisiaj rano znowu zauważyłam brązowe plamienie, tym razem ze śladami krwi, czy któraś z Was doświadczyła też czegoś takiego?

Hej, koło południa wczoraj już było sucho i czysto i też to napisałam lekarzowi. Odpisał mi wieczorem, że takie sytuacje będą się zdarzać i prosi się nie niepokoic, że nadal zostajemy bez Acardu.

Trochę podbrzusze pobolewa, a tak to nadal żadnych dodatkowych objawow.
@Blue1996 a Ty jak się czujesz? Jakieś zmiany? 🥰

@Tralalala25 bierzesz coś dopochwowo? Ja w ogóle zauważyłam,że mi się to nasila po aplikacji cyclogestu, z tym, że ja tej globulki serio nie wpycham mocno, a tylko tyle,żeby się "schowała" :/

Myślę też , że to już chyba ten czas, gdzie czop śluzowy się tworzy i ogólnie jest bardziej wilgotno i być może wszytsko po implantacji się oczyszcza, a trochę tej krwi przy implantacji miałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się Dziewczyny 😊
Jestem Ola i mam na pokładzie 26-miesięczną córcię 😊
W maju postanowiliśmy z mężem, że przestaniemy się zabezpieczać i byliśmy przekonani, że starania trochę potrwają (tym bardziej, że z pierwszą córką udało się dopiero za 3 razem), a tu… Niespodzianka dziś zrobiłam powtórny test i nadal jestem w szoku, że tak szybko poszło 🙈 jestem szczęśliwa a jednocześnie przerażona, bo jednak mając już starszaka to będzie już zapewne wyższa szkoła jazdy niż przy 1 dziecku 🙈 ale z tego co tu troszkę Was podczytałam to widzę, że na pokładzie też są już mamy starszaków, także trochę będzie mi raźniej :)
Przewidywany termin: 03.02.2024, ale na pewno będę miała cc także myśle, że termin bedzie finalnie ustalony na końcówkę stycznia :)
Miło mi Was poznać Dziewczyny! Spokojnych i bezproblemowych ciąż każdej z Was życzę 🌷

Załączniki

• IMG_6334.jpeg
    IMG_6334.jpeg
    954,1 KB · Wyświetleń: 77
Hej, koło południa wczoraj już było sucho i czysto i też to napisałam lekarzowi. Odpisał mi wieczorem, że takie sytuacje będą się zdarzać i prosi się nie niepokoic, że nadal zostajemy bez Acardu.

Trochę podbrzusze pobolewa, a tak to nadal żadnych dodatkowych objawow.
@Blue1996 a Ty jak się czujesz? Jakieś zmiany? 🥰

@Tralalala25 bierzesz coś dopochwowo? Ja w ogóle zauważyłam,że mi się to nasila po aplikacji cyclogestu, z tym, że ja tej globulki serio nie wpycham mocno, a tylko tyle,żeby się "schowała" :/

Myślę też , że to już chyba ten czas, gdzie czop śluzowy się tworzy i ogólnie jest bardziej wilgotno i być może wszytsko po implantacji się oczyszcza, a trochę tej krwi przy implantacji miałam.
nie biorę, w pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych plamień i nie ukrywam, że się zmartwiłam dzisiaj, że moja przygoda tutaj może się kończyć

Cześć 🙂 Też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3 😱 i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy ledwo widzę na oczy 🙈 Mało, że często biegam siku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć 🤭

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć 🙂 Też dzisiaj byłam na pobraniu krwi, w piątek też się wybieram by na poniedziałek mieć wyniki dla lekarza. Macie problemy ze spaniem?
Ja jestem tak zmęczona, że zasypiam dość szybko ale potem budzę się w nocy i już nie mogę zasnąć. Ostatnio budzialm się koło 5, więc jeszcze spoko, ale dziś o 3 😱 i za chiny nie umiem zasnąć, a teraz w pracy lewdo widzę na oczy 🙈 Mało, że często biegam diku to teraz taka zmarnowana chodzę do pracy, boję się,że się zorientują o ciąży a ja chciałam im dopiero po 12 tyg powiedzieć 🤭
ja od kilku dni budzę się po kilka razy przed budzikiem :(

Do góry