Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, nie nie!Ale chyba już się nacieszyłam... Brzuch mnie pobolewa i zaczęłam plamić...
Ale plamista krwią żywą czy raczej jest to brązowy śluz?Ale chyba już się nacieszyłam... Brzuch mnie pobolewa i zaczęłam plamić...
*plamiszAle plamista krwią żywą czy raczej jest to brązowy śluz?
U mnie chyba tez nieciekawie, wprawdzie beta wzrosla prawidlowo ale prog spadl z 17 do 14. Tez biore duphaston i czekam na pierwsza wizyte poki co :-)Brązowy śluz, ale już ja wiem czym to pachnie... Na tym chyba kończę swoje starania o dzieci, bo już nie mam siły na kolejne rozczarowanie...
Ja będę mieć do końca nadzieję, że wszystko będzie dobrze dawaj znać na bieżąco jak sytuacjaBrązowy śluz, ale już ja wiem czym to pachnie... Na tym chyba kończę swoje starania o dzieci, bo już nie mam siły na kolejne rozczarowanie...
Działanie duphastonu nie jest wykrywalne w badaniu krwii więc wyniki progesteronu go nie uwzględniająU mnie chyba tez nieciekawie, wprawdzie beta wzrosla prawidlowo ale prog spadl z 17 do 14. Tez biore duphaston i czekam na pierwsza wizyte poki co :-)