reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ooo, to daleka podróż 😊 a dokąd się wybieracie? Długo będzie trwać lot?
Może maleńka prześpi większą część, albo cały 🙂
Niedaleko, Grecja. Lot niecale 3h, ale nie ma szans ze przspi bo ona pozno chodzi spac :-) Mam troche zabawek i przekasek zapakowanych takze mam nadzieje ze jakos ja zajmiemy :-)

reklama
Hej :) w sumie to szukałam tego tematu, fajnie że założyłaś @Lilka92. Mam 32 lata, pierwsza ciąża. Jak wszystko będzie ok to termin wg apki jest na 06/02. Zobaczymy co powie lekarz w czwartek. Betę robiłam w dzień matki xD

Beta 1043,76
Progesteron 23,2

Hej i ja chciałabym nieśmiało dołączyć 😀
Pierwsza ciąża z iv4. Pierwszy transfer udany. W zeszłym roku poronienie z naturalnych starań.
Termin pp.na 2 lutego 2024 :)

Beta z 26.05.2023r. 49,1 mlU/mL
Progesteron 50,59 ng/mL
Estradiol 249,67 pg/mL

Beta z 29.05.2023r. 232,59 mlU/ml.

Hej :) w sumie to szukałam tego tematu, fajnie że założyłaś @Lilka92. Mam 32 lata, pierwsza ciąża. Jak wszystko będzie ok to termin wg apki jest na 06/02. Zobaczymy co powie lekarz w czwartek. Betę robiłam w dzień matki xD

Beta 1043,76
Progesteron 23,2
Ooo, super prezent na dzień matki 🥰 koniecznie daj znać, co lekarz powie ❤️
Hej i ja chciałabym nieśmiało dołączyć 😀
Pierwsza ciąża z iv4. Pierwszy transfer udany. W zeszłym roku poronienie z naturalnych starań.
Termin pp.na 2 lutego 2024 :)

Beta z 26.05.2023r. 49,1 mlU/mL
Progesteron 50,59 ng/mL
Estradiol 249,67 pg/mL

Beta z 29.05.2023r. 232,59 mlU/ml.
Cudownie, że udało się pierwszy transfer 🥰 dużo przeszłaś, a beta pięknie rośnie ❤️

Witam się baardzo nieśmiało z Wami lutowe mamusie 🙈👋🏻
Mam na imię Ola i mam 27 lat.
Wczoraj pozytywne testy, zrobiłam ich sporo 😅
Beta z dzisiaj 88,20 mlU/ml, progesteron 34,50 ng/ml.
W czwartek robię przyrost, na razie to tyle ale nie mogłam się doczekać by tu napisać! To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się od grudnia i prawdopodobnie dostaliśmy przepiękny prezent z okazji pierwszej rocznicy ślubu która będzie już w czerwcu ❤️

Witam się baardzo nieśmiało z Wami lutowe mamusie 🙈👋🏻
Mam na imię Ola i mam 27 lat.
Wczoraj pozytywne testy, zrobiłam ich sporo 😅
Beta z dzisiaj 88,20 mlU/ml, progesteron 34,50 ng/ml.
W czwartek robię przyrost, na razie to tyle ale nie mogłam się doczekać by tu napisać! To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się od grudnia i prawdopodobnie dostaliśmy przepiękny prezent z okazji pierwszej rocznicy ślubu która będzie już w czerwcu ❤️
Super ❤️ piękna beta i czekamy na przyrost 😘
My mamy 3 rocznicę ślubu 15 czerwca 😀

I co tam, wgl jak się czujecie? Mi się tylko trochę odbija (podobnie mam przy chorobie lokomocyjnej), i mam każdej nocy jakieś wyczesane w kosmos sny. Także nie narzekam, mam nadzieję że tak zostanie :)

reklama
I co tam, wgl jak się czujecie? Mi się tylko trochę odbija (podobnie mam przy chorobie lokomocyjnej), i mam każdej nocy jakieś wyczesane w kosmos sny. Także nie narzekam, mam nadzieję że tak zostanie :)
Ja, gdyby nie ból głowy od czasu do czasu, który powoduję mdłości i ból cycków, to bym w ogóle nie wiedziała, że w ciąży jestem 😀

Dzisiaj u mnie 4+5, a jak tam u Was? 😊

Do góry