reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

I co tam, wgl jak się czujecie? Mi się tylko trochę odbija (podobnie mam przy chorobie lokomocyjnej), i mam każdej nocy jakieś wyczesane w kosmos sny. Także nie narzekam, mam nadzieję że tak zostanie :)
Tak naprawdę to u mnie spodziewana miesiączka powinna wystąpić dopiero jutro :)
Podczas tych starań od grudnia testowałam jak okres nie przyszedł a tym razem wcześniej i oo 😀
Według apki to dopiero 3+6, spodziewana data porodu 9 luty 😁
Nie mam jakoś specjalnie objawów, w dniu testowania tj 29 maja miałam śluz ciemny, taka kawa z mlekiem. Nie trwało to długo, na drugi dzień już nie było śladu.
Jedynie co teraz to piersi bolą, bardzo tkliwe sutki.

reklama
U mnie aplikacja pokazuje 5+1. Ale za to dzisiejsze wyniki słabe. Zobaczę co powie jutro lekarz. Niby nie powinno się porównywać bety po takim czasie no ale wygląda to mało optymistycznie. Do tego miałam dość długie plamienie 20dc a potem 22-25dc. Test robiłam w 29dc a cykle mam 28-35dni.

26/05-31/05
Beta 1043,76 ------->1521.64
Progesteron 23,2--->17.4

U mnie aplikacja pokazuje 5+1. Ale za to dzisiejsze wyniki słabe. Zobaczę co powie jutro lekarz. Niby nie powinno się porównywać bety po takim czasie no ale wygląda to mało optymistycznie. Do tego miałam dość długie plamienie 20dc a potem 22-25dc. Test robiłam w 29dc a cykle mam 28-35dni.

26/05-31/05
Beta 1043,76 ------->1521.64
Progesteron 23,2--->17.4
Niestety muszę to powiedzieć - nie wygląda to dobrze. Koniecznie daj znać, co jutro lekarz powie.

Mam nadzieję, że i ja zagoszczę na stałe!
Mam 34 lata, 8letnią córkę. Jestem po poronieniu na koniec stycznia tego roku w 12 tyg. Owulacja 18/19 mają, termin miesiączki wcz lub dzisiaj. Pierwszy cień cienia, co prawda na zaschniętych, ale za to trzech testach wyszedł już w sobotę i niedzielę, więc coś to musiało znaczyć 🙂 w poniedziałek 11 dpo beta 24, a prog 14. Dzisiaj po 48 h prawie 100 bety i 20 proga 🙂 przyrost obiecujący. Ale dzwoniłam do mojego ginekologa, co prawda zawiodłam się na nic przy ostatnim poronieniu, no i on stwierdził cytuje "żebym się nie podniecała" 🤦‍♀️ ogólnie bardzo się denerwuję i martwię. Powtórzę jeszcze w piątek i zobaczymy. Co ma być to będzie...

Mam 34 lata, 8letnią córkę. Jestem po poronieniu na koniec stycznia tego roku w 12 tyg. Owulacja 18/19 mają, termin miesiączki wcz lub dzisiaj. Pierwszy cień cienia, co prawda na zaschniętych, ale za to trzech testach wyszedł już w sobotę i niedzielę, więc coś to musiało znaczyć 🙂 w poniedziałek 11 dpo beta 24, a prog 14. Dzisiaj po 48 h prawie 100 bety i 20 proga 🙂 przyrost obiecujący. Ale dzwoniłam do mojego ginekologa, co prawda zawiodłam się na nic przy ostatnim poronieniu, no i on stwierdził cytuje "żebym się nie podniecała" 🤦‍♀️ ogólnie bardzo się denerwuję i martwię. Powtórzę jeszcze w piątek i zobaczymy. Co ma być to będzie...
Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze! ✊🏻🍀

Witamy! Trzymam mocno kciuki ✊❤️ wszystko wygląda obiecująco 😊

Hej dziewczyny. Mam pytanie … czy jeśli progesteron lekko spadł mianowicie z 34,50 ng/ml na 33,00 ng/ml to mam się martwić? 😰 Przyrost bety prawidłowy 151.1%

reklama
Do góry