reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Głowa do góry, ja miałam tak w pierwszej ciąży, dwa dni później kiedy trafiłam do szpitala byłam pewna że znowu ciąża nie rozwinęła się, ale lekarz który mi robił USG włączył mi na głośnik bijące serduszko.
Bądź dobrej myśli, wiem że to nie jest łatwe ale mimo to staraj się trochę uspokoić 🙂
Dziękuję ❤️
I czekam, bo wyjścia nie mam..
miesiączki też mam nieregularne ze względu na kp (chociaż już 2 ostatnie cykle to były 28 dni, potem cb więc znowu delikatne rozregulowanie)
A od dzisiejszej nocy męczą mnie mdłości (które trzymają do teraz) plus 2 razy wymiotowałam..
W pierwszej ciąży praktycznie nie miałam żadnych objawów 🤷‍♀️
Czekam do środy na mojego lekarza, chyba, że wcześniej uda mi się coś umówić "bonusowego" w medicover

Zaczynam się coraz bardziej stresować. Progesteron, który 05.06 wynosił 22,20, 07.06 - 20,20, 09.06 - 19,60 dzisiaj wynosi 14,15. Taki spadek jest normalny? Może miałyście podobną sytuację. Dodam, że dzisiejsze badanie robiłam w innym laboratorium niż te wcześniejsze. Wizytę mam dopiero w piątek i zastanawiam się czy powinnam czekać do tego terminu czy szukać gdzieś wizyty wcześniej. Trochę już zaczynam wariować 😞
Ja powiem prawdę, że w pierwszej ciąży w ogóle nie badałam progesteronu ani nie miałam go zleconego..
Teraz zbadałam tylko raz (wynik 31).natomiast też nigdy nie miałam zdiagnozowanej niedomogi itp., więc nie powtarzałam badania

reklama
Do góry